Diferite metode de relaxare

Posted by

Daca pana acum am tot vorbit despre rochii, articole vestimentare diverse, machiaje si coafuri elegante a venit timpul sa vorbim putin si despre una dintre metodele de relaxare la care puteti recurge. Eu de obicei nu prea vorbesc despre relaxare, deoarece mai tot timpul sunt interesata de munca si de proiectele mele, iar prea curand nu cred ca voi ajunge sa fac ceva pentru relaxarea mea.

Dar am observat ca mai nou se apeleaza la fel de fel de metode pentru relaxare, tocmai de aceea astazi m-am gandit sa scriu si eu aici cate ceva despre airsoft sau mai bine spus despre arme airsoft. Stiu ca o sa-mi spuneti ca nu este un subiect pe care sa-l abordam aici, dar avand in vedere ca este o alta metoda de relaxare si de buna dispozitie a voastra, a tuturor pare un subiect pe care sa-l abordam chiar acum.

De ce am ales intocmai aceasta metoda?

Pentru ca spre deosebire de alte metode, aceasta pare a fi cea mai activa, cu atat mai mult daca sunteti pasionate de arme. Am observat intr-un articol pe net ca doamnele si domnisoarele sunt din ce in ce mai interesate de acest sport si implicit de arme, de fapt de fiecare replica airsoft pe care o pot folosi. Ceea ce poate inca nu stiti este faptul ca unicul importator de Laylax si Tokyo Marui in Romania sunt cei de la Airsoft.ro. De altfel ei (cei de la Airsoft) au adus airsoft-ul in Romania inca din 2003.

Iar daca ai fost interesata de acest subiect cu mult inainte sa scriu eu aici, probabil ca ai cautat mai multe informatii despre acest subiect si ai aflat ca Laylax si Tokyo Marui sunt printre cei mai buni producatori de replici airsoft din lume. Nu spun ca nu ar exista si alte metode dinamice de relaxare, dar am ales-o pe aceasta in urma articolului pe care l-am citit.

Bineinteles ca eu una nu m-as vedea punand in practica o astfel de metoda, cel putin as merge o data sau de doua ori sa observ ce se intampla si daca sunt atrasa de asta, dar in rest nu cred ca as fi prezenta de fiecare data cand am nevoie de relaxare. Ce-i drept eu sunt o fire mult prea calma si mult prea relaxata, cateodata extrem de calma incat asta ii deranjeaza pe cei din jurul meu. Spre exemplu, eu una sunt atrasa mai mult de citit si asta ma face sa ma relaxez, chiar si atunci cand sunt extrem de obosita, dar nu am nici o sansa sa dorm. Tu la ce metoda de relaxare te-ai gandit sa pui in practica?