Cele mai cautate coafuri pentru mirese

Posted by

Nu stiu cate dintre voi ati vazut tendintele din acest an pentru coafurile de mireasa. Stiu ca de obicei fiecare mireasa in parte isi alege un model preferat de coafura, ca mai apoi sa mearga la proba pentru a se documenta cu privire la acesta si cu atat mai mult pentru a putea pune in practica aceasta coafura. De obicei se pierd cateva ore bune pentru a stabili detaliile coafurii pe care ti-o doresti. Cu atat mai mult cu cat vorbim despre coafura pentru cea mai importanta zi din viata unei domnisoare.

Daca in anii trecuti toate coafurile erau in mare parte legate de cocurile elegante, uniforme, tapetate si pline de volum, in prezent lucrurile acestea s-au schimbat sau cel putin in afara tarii, trendul este cu totul si cu totul altul. Spre exemplu eu am dat peste o doamna ce pare a fi experta in coafuri pentru mirese. Si de aceea va spun ca lucrurile stau putin cam altfel, in mai toate postarile acesteia am observat ca anul acesta se va merge mai mult pe parul lung ondulat sau diverse impletituri.

Bineinteles nu lipsesc nici cocurile din impletituri cu foarte mult volum. Si toate acestea nu cred ca mai sunt o noutate avand in vedere ca marea majoritate a doamnelor si domnisoarelor admira munca acesteia. Iar numele persoanei despre care va vorbesc este Ulyana Aster.

Creatiile acesteia au ajuns sa fie admirate de intregul mapamond avand foarte multi urmaritori din toate colturile lumii.Pe de alta parte tot ea revolutioneaza coafurile pentru mirese, caci in fiecare an apare cu altceva nou, unic si indraznet. Pentru orice coafura pe care o realizeaza aceasta imbina diverse accesori florale cu parul sau mai nou accesoriile cu pietricele pentru mirese.

Iar de foarte putin timp aceasta si-a lansat si o gama proprie de accesorii pentru mirese. Cu toate astea coafurile sale se pot realiza foarte usor acasa, mai ales ca in cazul unor coafuri pasii lor sunt detaliati in clipuri video pe intelesul tuturor. Si chiar daca ale sale coafuri preferate sunt cele pentru mirese asta nu inseamna ca celelalte domnisoare pot scapa, dar mai multe detalii veti observa din clipurile de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=qD8178zCvnI

https://www.youtube.com/watch?v=5Sfx0Qwb5oI

https://www.youtube.com/watch?v=FEcKdfL2gcM