Despre design-ul interior – stilul clasic impus de VD Interior

Posted by

Moda in ceea ce priveste amenajarea si design-ul interior este la fel de schimbatoare precum tendintele ce vizeaza imbracamintea. Dorinta de a fi mereu in trend vine la pachet cu achizitionarea unei noi piese de mobilier, pentru a infrumuseta decorul interior.

In fiecare an renuntam la unele articole de mobilier, in timp ce altele se dovedesc a fi preferatele noastre din diferite considerente. Fie ca sunt mostenire de familie si au valoare sentimentala sau sunt rezistente si confortabile o piesa de mobilier are in spate mereu o poveste. In orice caz, un mobilier de calitate depaseste bariera timpului atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

Practic, un articol de calitate nu se demodeaza niciodata. Firma italiano – romana VD Interior este specializata in comercializarea si productia mobilierului din lemn masiv, accentele decoratiunilor fiind cele ale stilului clasic. Rezistenta, originalitatea, eleganta si felul in care patina timpului si-a pus amprenta definesc un trend atemporal.

Caracteristicile stilului clasic

Acesta este un stil elegant care confera un aer rafinat si confort oricarei incaperi. Si-a pastrat popularitatea de-a lungul timpului, datorita faptului ca defineste luxul prin fiecare detaliu atent amprentat in piesele de mobilier.

Stilul clasic este conturat de numeroase detalii ce se regasesc atat pe pereti, cat si in articolele de mobilier. Daca iti doresti sa adopti un asemenea design, trebuie sa stii ca simetria joaca un rol important. In afara de faptul ca aspectul mobilierului trebuie sa duca gandul la ideea de set, acestea trebuie si orientate intr-un anume fel.

Spre exemplu, canapeaua si fotoliile trebuie orientate catre masuta de cafea sau spre semineu acolo unde este cazul. Mai exact, totul tine de centrarea acelor canapele clasice. Fiind un stil impunator, elegant, luxos se cere si alocarea unui loc special din camera unde vor fi amplasate.

Materialul este un alt aspect care identifica stilul clasic. Calitatea primeaza pe toate planurile. Prin urmare, lemnul masiv, portelanul sau articolele decorate cu pietre pretioase nu trebuie sa lipseasca.

Culorile care asigura simetrie si completeaza stilul clasic sunt cele neutre sau nuantele pastelate. Paleta de culori este recomandat sa o alegi in functie de abordarea generala si de nuantele texturilor pieselor de mobilier. La VD Interior iti poti personaliza fiecare model de canapea. La cerere, nuantele si tapiteria se pot modifica in functie de preferintele tale. In cele ce urmeaza va fi prezentat un model de canapea din catalogul VD Interior care te va ajuta sa iti conturezi mai bine imaginea de ansamblu despre ce inseamna stilul clasic.

  • Canapeaua Divano de la VD Interior

Este cunoscut faptul ca doza de confort dintr-un living este redata de alegerea canapelei. Mai mult decat atat, aceasta va fi vedeta intregii incaperi. Este recomandat sa alegi o canapea rezistenta si in nuante neutre. Daca pe viitor te gandesti sa iti redecorezi peretii, aceasta achizitie sa troneze in continuare in centrul casei.

Livingul este locul unde iti vei invita prietenii si rudele. E acea eleganta si aspectul trebuie sa faca parte din lista ta de prioritati. Canapeaua Divano va impresiona prin design-ul ce insumeaza rafinamentul aristocratic. Stilul clasic al modelului specificat duce ideea de lux la superlativ. Ca o particularitate, se evidentiaza caracteristicile usor masculine.

O casa de prestigiu este conceptul definit de cei de la VD Interior. In piesele de mobilier furnizate se identifica o combinatie intre o traditie artizanala italiana veche de jumatate de veac cu functionalitatea redata de sistemele contemporane. Canapele lemn masiv ce fac parte din portofoliul magazinului mentionat le gasesti intr-o gama diversa pe vdinterior.ro.