Descopera avantajele incalzirii prin pardoseala

Posted by

Incalzirea prin pardoseala nu este un concept nou. Aceasta era folosita inca de acum 2000 de ani in Roma Antica atunci cand oamenii se foloseau de aceasta inovatie la scara larga. Dar sa revenim in zilele noastre in care incalzirea prin pardoseala capata un succes din ce in ce mai mare.

Incalzirea prin pardoseala este de doua tipuri, mai exact incalzire in pardoseala cu apa si incalzire in pardoseala electrica. Mai jos o sa discutam mai mult despre solutile oferite de Shop Einstal si care au un pret foarte bun.

Avantajele oferite de incalzirea electrica in pardoseala sunt:

O distribuire mai eficienta a caldurii

Faptul ca pardoseala este cea care distribuie caldura face ca aceasta sa fie mai eficienta. Intregul proces este sigur si fara zgomote iar caldura se instaleaza mai repede in casa.

Eleganta

Absenta caloriferelor permite ca locuinta ta sa arate mult mai bine. In primul rand vei avea parte de un spatiu mai mare in care sa iti poti desfasura activitatile de zi cu zi. Gandeste-te ca iti vei putea decora locuinta asa cum iti doresti fara ca sursele de incalzire sau tevile acestora sa mai reprezinte o problema.

Confort

Cladura prin pardoseala iti asigura confort. Vei avea parte de caldura mult dorita intr-un timp foarte scurt iar atmosfera in casa se va schimba inca din primele minute de functionare.

Siguranta

Incalzirea prin pardoseala iti ofera siguranta. Intregul proces este simplu si te asigur ca nu iti va pune viata in pericol.

Fara intretinere

De indata ce se va instala incalzirea prin pardoseala nu va mai necesita nicio intretinere. Intregul proces este sigur iar tu vei fi pe deplin multumit de rezultate. Controlerele de incalzire vor asigura ca totul sa functioneze cat mai bine posibil. Un sistem bine instalat poate functiona perfect zeci de ani sau de ce nu pe intreaga perioada de viata a locuintei.

Zgomot redus

Sistemele de incalzire prin pardoseala nu fac zgomot. Daca acestea sunt montate corect si in conformitate cu specificatiile producatorului atunci vor fi silentioase si te aisgur ca nu te vor deranja niciodata. Atmosfera din locuinta ta va fi placuta si relaxata.

In cazul in care iti doresti sa cumperi cele mai bune materiale pentru incalzirea prin pardoseala trebuie sa alegi Shop Einstal. Doar aici vei avea parte de produse sigure si calitative care sa iti asigure rezultatul la care visezi.

In momentul in care optezi pentru acest mijloc de incalzire trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

Pozitionarea termostatului – trebuie sa se tina cont de variatia luminii de-a lungul zilei deoarece razele solare puternice pot afecta functionare optima a termostatului.

Pozitionare senzorilor – senzorii trebuie sa fie montati in zonele in care ai piese de mobilier, covorase sau orice alte obiecte. Acest aspect este unul esential atunci cand iti amenajezi locuinta.

Pozitionarea mobilierului – nu este deloc recomandat ca sistemele de incalzire in pardoseala sa fie situate sub mobilier deoarece paroseala s-ar putea supraincalzi iar sistemul s-ar defecta. Cel mai bine este sa alegi piese de mobilier cu picioare care sa permita aerului sa circule.

La Shop Einstal vei avea parte de cea mai buna consultanta in acest domeniu ca sa poti face o alegere perfecta pentru nevoile tale.