Cadouri la indemana oricui

Posted by

Este important ca atunci cand vrem sa facem cuiva un cadou sa ne asiguram ca acesta este cadoul potrivit si ca se potriveste celui caruia ii este adresat.

Cautand idei pentru cadoul unui prieten am descoperit magazinul online 3gifts.ro care nu doar ca are niste cadouri foarte faine dar le are si impartite pe categorii astfel facilitand cautarea unui cadou potrivit si venind cu idei utile si chiar interesante.

Cateva sfaturi legate alegerea cadoului potrivit

Daca ai de facut un cadou unei persoane pe care o cunosti bine atunci lucrurile nu sunt atat de complicate, mai ales ca poti cumva din convorbirile anterioare sa deduci cam ce ii place, ce ar avea nevoie si cel mai important ce si-ar dori. Dar uneori suntem in situatia de a face un cadou unui coleg de birou care poate tocmai a venit la tine in echipa si nu ai inca suficiente informatii despre el pentru a te asigura ca vei gasi cadoul potrivit. Pentru astfel de situatii sunt foarte bune sfaturile de mai jos:

  1. Contacteaza pe cineva care il cunoaste mai bine decat tine si cere-i cateva sugestii, ar putea fi prietena/sotia, cineva din cercul lui apropiat de prieteni,
  2. Incearca sa il cunosti mai bine si din cateva intrebari bine puse sa afli cate ceva despre pasiunile si hobbi-urile lui.
  3. Incearca sa analizezi modul in care se imbraca si cum se poarta, vezi daca este sau nu o persoana care este atenta la detalii sau daca ii plac produsele care inspira o calitate deosebita sau este orientat mai mult spre utilitatea obiectelor din jurul lui.
  4. Gandeste-te la modul si momentul in care ii faci cadoul, gestul in sine putand fii unul suprinzator si de impact.

Pentru idei, cum va spuneam si mai sus, exista www.3gifts.ro de unde puteti deja sorta dupa sexul celui care ii faceti cadoul sau pe anumite categorii de cadouri.