Degustări de vin, o idee de cadou care le întrece pe toate – iată de ce să alegi această experiență

Posted by

Din când în când un vin bun îl preferăm cu toții, dar unii dintre noi sunt chiar mari amatori în ceea ce privește descoperirea aromelor noi. Să te lași îmbiat de tot felul de arome, este o adevărată plăcere. Ce ai spune despre o degustare de vinuri? Poate fi o idee excelentă de cadou și în rândurile următoare îți spunem de ce și cum să faci acest lucru.

In vino veritas

Despre cât de apreciată este licoarea bahică știm cu toții. Vinul pare să fie una din cele mai savurate tipuri de băuturi, destul de bine tolerată de toată lumea. Poate că nu degeaba este recomandat un pahar de vin pe zi.

Dincolo de efectele sale terapeutice într-o oarecare măsură, menirea unui vin este să fie savurat. Iar dacă acest lucru se întâmplă la o sesiune de degustari de vin, cu atât mai mult. Una este să fii pasionat de gusturi diverse, alta este să mergi efectiv la o cramă și să deguști soiuri diverse de vin. O experiență unică, indiferent de câte ori ai parte de astfel de episoade.

Așadar, dacă ai în vedere pasiunea pentru vin, precum și plăcerea de a-l savura, s-ar putea să îți surâdă ideea de a oferi degustari cadou ție și celor dragi ție. Unde? Ei bine, locul în care pot avea loc degustări de vin contează foarte mult pentru experiența aceasta. Are la rândul său farmec și de cele mai multe ori este vorba de locație apropiată de locul de producție. Astfel iei contact și cu procesul în sine de recoltare, de producție, de învechire a vinului.

Dacă vei alege o astfel de experiență din pachetele puse la dispoziție de SmartExperience – cu pagina oficială smartexperience.ro – ai șansa de a merge la podgorie. Degustări de vin sunt planificate în Urlați, dar și în capitală. Ai detalii despre aceste locații la fiecare pachet de servicii în parte.

Cui îi este potrivit un astfel de cadou

Un astfel de cadou poate fi fascinant pentru cei care au o pasiune aparte pentru acest tip de băutură. Unii au o curiozitate legată de diversele soiuri de vin, alții au pură plăcere de a vizita locații pe care nu le-au mai văzut vreodată. E greu de spus că ar există doar o categorie anume de persoane cărora li s-ar potrivi genul acesta de cadou.

Ce este fascinant la degustări de vin și mai ales la cele care implică și vizita la cramă este că descoperi povestea unui vin, intri în lumea aceasta interesantă și înțelegi de ce vinul în varianta sa finală din sticlă merită aprecierea. Ești acompaniat la cramă, deguști din diverse sortimente și îți duci papilele gustative la extaz.

Despre cum să oferi cadouri inedite, atipice am putea spune, despre cum experiențele sunt mai apreciate decât simple cadouri, află de la SmartExperience. Detalii ai în pagina oficială.


Contact:

0746 047 047 / 0748 047 047

info@smartexperience.ro