De ce este nevoie de un producator navete plastic pentru industria alimentara

Posted by

Intr-o zi, am analizat fara sa vreau toate vasele de la bucatarie si mi-am dat seama cat de multe si de variate sunt. La oras, viata se simplifica mult, fiindca legumele si fructele vin gata culese, ambalate in pungi din plastic sau caserole, dar la tara este nevoie de vase speciale si ca acestea sa fie culese din gradina.

Mergi in gradina la cules de rosii, iei neaparat cu tine o galetusa din plastic sau o ladita usoara, pe care o poti duce usor fiindca este prevazuta cu manere speciale. Asa iti asiguri supa si salata, dupa ce speli legumele bine de tot. Marele avantaj este ca legumele sunt 100% proaspete, nu stau prin depozite sau in magazine pana sa ajunga la tine in farfurie.

La tara, fugi in livada, aduni mere, le speli, le cureti si le faci placinta.

In afara de aceste produse pregatite in casa, la supermerketuri gasim acele marfuri realizate de industria alimentara, bucataria universala, care are nevoie de producator navete plastic pentru industria alimentara.

Fabricile de conserve legume-fructe sunt bucatariile uriase in care se prepara sute de alimente pentru noi. De aici pleaca spre noi: pasta de coarne, gemul si compotul de piersici si de capsuni, dulceata de afine, gemul si compotul de piersici, castraveciorii in otet, ardeii la otet.

Pentru ca toate acestea sa soseasca la timp si in stare buna de la mii de kilometri, producatorii se aprovizioneaza de la Schoellerallibert.com cu ambalaje din plastic.

Fara laditele pentru fructe si legume recoltatul si transportul acestora catre piete ar fi mult ingreunate. Culegatorii recolteaza de drag rosiile, castravetii si vinetele sau merele, perele, ciresele si capsunile in laditele usoare, pe care si pline le pot manipula usor.

Multe dintre aceste legume si fucte asteapta prea mult in soare si se coc excesiv. Ele nu rezista sa fie puse la un loc cu cele tari in ladite, tocmai de aceea sunt necesare containere plastic.

Schoellerallibert.com a gasit solutii ingenioase de pastrare/ambalare astfel incat nimic sa nu se piarda. Sa zicem ca zmeura se afla la sute de kilometri distanta de fabrica si de oras! Containerele permit transportul sucului dulce-acrisor si parfumat ca si al fructelor zdrobite, care este pacat sa se arunce.

Urmeaza galetusele din plastic, de diferite dimensiuni, prevazute cu capace care se pot sigila. Ele nu se sparg asemenea borcanelor si nu se varsa in bagaje peste celelalte cumparaturi.Tot ce cumpar in galetuse din plastic ajunge la domiciliu intreg datorita sistemului securizat de inchidere.

Sigur ca m-am gandit prioritar la industria alimentara, fiindca omul nu poate sta fara alimente si acestea sunt produse care aduc maximum de profit, dar nu sunt de neglijat nici detergentii lichizi care pot fi ambalati in minicontainere securizate, produsele de curatit gresia, faianta, lavabilul si vopselele.

Schoellerallibert.com ofera solutii si pentru substantele periculoase si cele chimice, pentru industria textila, cea constructoare de masini, dar si pentru panificatii si fabrici de industrializarea laptelui.

Fabricile de bauturi racoritoare si alcoolice nu isi pot desfasura activitatea fara ambalajele puse la dispozitie de Schoellerallibert.com si cred ca ati inteles de ce acest furnizor de ambalaje din plastic tinde sa cuprinda toata lumea ca un imperiu.

Inca putin si intalnim magazinele sale in peste 20 de state ale lumii.

Cum credeti ca Schoellerallibert.com a cucerit intreaga lume?

1. Prin respectul aratat clientilor. Operatorii de vanzari consilieaza gratuit cumparatorii, cand acestia au nevoie de un sfat, iar Schoellerallibert.com tine cont de toate sugestiile cumparatorilor. Daca nu au produsul de care un client are nevoie pe site, il fabrica rapid, dupa ce il proiecteaza conform datelor furnizate de utilizator. Tot reprezentantii magazinului se ocupa si de livrarea ambalajelor la adresa mentionata in formularul de comanda.

2. Prin calitatea plasticului din care sunt facute ambalajele si a accesoriilor. Un container pentru transportul lichidelor este garantat si 10 ani, laditele din plastic, care nu sunt bruscate (trantite cu putere de corpuri dure: pereti, beton) rezista si pana la 5 ani.

3. Aprovizionarea. Permanent in stoc se afla 1000 de produse diverse si Schoellerallibert.com tine pasul cu tot ce apare nou in materie de ambalaje din plastic.

4. Grija fata de mediu. Plasticul este reciclabil si producerea lui nu necesita vreo materie prima care sa afecteze mediul ca in cazul ambalajelor din lemn.

5. Preturile oneste si fidelizarea clientilor prin oferte atractive.