Cele mai placute si diferite esarfe

Posted by

Nu stiu cate dintre voi mai folosesc esarfele, dar cu siguranta primavara si toamna, acestea sunt elemente din garderoba voastra de care nu va puteti lipsi. Ar trebui ca din aceasta perspectiva sa fim sincere cu noi si sa incercam sa vedem ce ne poate fi de folos si ce nu. Iar in privinta esarfelor, din punctul meu de vedere acestea sunt utile in permanenta, mai ales in acele momente cand in serile de vara si nu numai vremea se raceste. Poate ca pana acum nu v-ati gandit la toate aceste lucruri, dar ar fi ideal daca ati lua in calcul si astfel de aspecte.

Caci pana la urma o esarfa nu poate face rau nimanui, mai ales daca este pe placul si pe gustul tau. Cu siguranta ai in garderoba ta cateva modele de care nu te desparti si care in majoritatea timpului te insotesc. Cu toate avem cateva elemente care ne sunt de ajutor si de care nu ne putem desparti. De asemenea mai sunt persoane care inlocuiesc esarfele cu acele gulere crosetate, ce se pot detasa de anumite articole vestimentare.

Si acelea sunt la fel de utile exact asa cum sunt si esarfele mai ales daca le aveti la indemana. Pe de alta parte sunt si persoane, in special anumite domnisoare, ce simt ca se sufoaca daca isi iau un guler sau o esarfa pentru zilele racoroase. Bineinteles nu putem sa le condamnam pe acestea, caci fiecare dintre noi face ceea ce stie ca este mai bine pentru el.

Pana la urma asta este tot ce conteaza sa te simti bine in pielea ta si de ce nu in acelasi timp sa ai grija de sanatatea ta. Iar cu privire la esarfe mie, personal, imi plac foarte mult acele esarfe crosetate si pe care le poti gasi in diverse culori. Iar daca ai talent la crosetat ti le poti realiza de una singura.