mai 30

Acel moment cand iti doresti altceva

Acel moment cand iti doresti altceva

Este incredibil cum unele lucruri se schimba de la o zi la alta, poate ca noi pe de alta parte nici nu ne dam seama ca ajungem sa fim mici piese dintr-un puzzle mai mare. Poate ca daca am fi atenti la tot ce se intampla si se invarte in jurul nostru lucrurile ar fi putin mai diferite, delicate si mai pretioase. Dar cum in aceasta noua societate nimeni nu mai pune pret pe respect ma intreb oare ce se va intampla cu toate lucrurile din jurul nostru?!

Si nu cred ca sunt singura persoana care se gandeste la astfel de chestiuni, caci pe ici pe colo mai sunt persoane care gandesc diferit de semenii lor si din prizma acestora par ciudate. Dar sa gandesti diferit nu inseamna neaparat sa fii ciudat, poti doar spune ca ai propriile tale idei si fixatii pe care nimeni, niciodata nu ti le poate schimba.

Si uneori aceste lucruri sunt binevenite, alteori ele aduc mai multe probleme decat ne asteptam, important este sa nu uitam de unde plecam si ceea ce ne dorim sa facem. Sunt foarte putine aspecte, lucruri si momente care reusesc intr-un fel sau altul sa dea viata peste cap unei persoane. Iar aici ma refer la acea devastare prin care au trecut unele persoane indiferent de varsta sau de sexul lor.

Da, cred ca majoritatea dintre noi stim ca este de vina stresul si depresia, dar ce ar fi daca in loc sa ne gandim la lucrurile nu tocmai placute sa le schimbam in ceva util si placut. Este destul de greu sa facem acest lucru, dar totusi nu imposibil. Cu ceva mai mult efort vom reusi sa ne adunam si sa intelegem unde am gresit si ce trebuie sa schimbam pentru a evita stresul si mai traziu depresia. Nu intotdeauna lucrurile se intampla doar pentru ca trebuie, uneori le mai provocam si noi din pacate.

‚Äč