Ce tip de tunsoare te atrage?

Posted by

De curand am fost tentata sa-mi schimb tunsoarea, de fapt si de drept am fost tentata sa imi tund parul foarte scurt. Aveam ceva probleme cu parul meu devenit foarte fragil si aveam nevoie de acel ceva care sa-l faca mai puternic, mai rezistent. Pe moment m-am gandit ca singura mea solutie pentru a-l salva ar fi aceea de a-l tunde foarte curt.

Si chiar daca nu imi place nici un tip de tunsoare, mai ales scurta, am fost nevoita sa caut cateva poze cu divese tipuri de tunsoare. De bine, de rau nu mi-am pierdut timpul degeaba, chiar am gasit cateva poze interesante cu tunsori incredibile.

Insa intrebarea cea mare era aceea daca ma atragea un par scurt si daca bineinteles ma avantaja acel tip de tunsoare. Si pentru ca nu vreau sa va mai induc in eroare, ei bine, am sa las in cele din urma pozele cu acele tunsori gasite de mine chiar aici.

Singura problema pe care am avut-o a fost aceea de a ma confrunta cu ceva ce nu imi facea placere sa stiu –  sa am parul foarte scurt, eu fiind obisnuita cu parul lung si foarte lung. Ceea ce a fost interesant a constat in diminoarea a ceea ce inseamna tunsoare scurta. Mai exact cineva iscusit s-a ocupat de parul meu si m-a ajutat sa nu-mi pierd parul in asemenea mod.

Cred ca daca duceam aceasta nebunie pana la final, doua minute mai tarziu m-as fi plans ca-mi vreau parul inapoi, ca doar ma cunosc si stiu prea bine de ce sunt in stare. Pana una alta ma bucur de rezultatele de moment si sper ca pe viitor problemele parului meu sa dispara.

Bineinteles acest lucru inseamna o atentie sporita din partea mea asupra parului meu si a semnelor pe care acesta mi le indica. Sunt fericita ca totusi n-am fost nevoita sa tai toata lungimea parului, ci numai acele zone foarte afectate, ce nu mai puteau fi reparate.