Ce tip de bijuterii purtati?

Posted by

De curand am observat ca au aparut si la noi pe piata diverse bijuterii care par sa ademeneasca tinerele domnisoare. Si nu ma refer la acele bijuterii cu pietre sclipitoare, ci la acele creatii realizate handmade care fac furori peste tot in lume. Si nu cred ca mai este cazul sa mai spunem cat de importante au ajuns aceste creatii. Ba mai mult decat atat sunt persoane care isi doresc foarte mult astfel de bijuterii. Pe de alta parte trebuie sa recunoastem ca aceste bijuterii au nevoie in special de:

  • mult timp pentru realizarea lor;
  • rabdare pentru a putea materializa aceste bijuterii;
  • cantitatea de materiale utilizate;
  • migala de care o persoana trebuie sa dea dovada cand incepe sa faca astfel de bijuterii;
  • creativitatea de care trebuie sa dea dovada o astfel de persoana;

Nu stiu cam cate persoane dintre voi inteleg toate aceste lucruri, dar cu siguranta dupa ce veti vedea despre ce tip de bijuterii este vorba veti intelege cat de cat despre cum sunt realizate si cam de cat timp are nevoie pentru realizare o astfel de bijuterie. Cred ca o idee ar fi aceea sa incercati sa realizati si voi bijuterii, astfel incat sa intelegeti tehnica mult mai bine decat va puteti imagina. E adevarat ca pentru astfel de lucruri ai nevoie si de ceva har, dar si pasiune.

Ca sa nu mai vorbim de rabdare si de timpul liber. Pentru a realiza astfel de creatii ai nevoie de foarte mult timp, ceea ce pentru unele acest lucru nu poate fi posibil, mai ales pentru acele domnisoare care sunt foarte preocupate de aspectul fizic si in mare parte nu au timp si pentru altceva. Cat despre bijuteriile despre care v-am vorbit in acest articol trebuie sa stiti ca ele sunt adevarate creatii ce merita sa le lasam aici pentru a putea sa le priviti.