rochie

Ce parere aveti despre rochitele de colectie?

Posted by

M-am intrebat de cateva ori cum se poate de majoritatea femeilor sunt atrase de diferite colectii vestimentare, chiar si de unele care nu sunt chiar atat de exceptionale. Nu credeam ca voi spune vreodata asta, dar uite ca am facut-o pentru ca am vazut diverse doamne si domnisoare care se imbraca total anapoda.

Dar nu despre asta vreau sa discut astazi, ci mai degraba as vrea sa scriu despre acele colectii care intr-un fel sau altul se pot descrie printr-un singur cuvant – exceptionale. Desi trebuie sa recunosc faptul ca eu, una, sunt foarte atrasa de rochiile brodate, cred ca ar fi mult mai placut ca in paragraful urmator sa va spun de ce sunt atat de atrasa si de ce eu le cred cele mai dragute si mai rafinate rochite.

Mi se par rafinate datorita materialului special pe care il au. Pe langa asta mai sunt cateva rochii la fel de interesante si care sa arate foarte bine si fara aceste materiale. Dar pe de alta parte sunt foarte putine persoane care inteleg munca din spatele acestor rochite. In functie de materialele folosite, aceste rochite pot fi foarte atragatoare, dar si foarte scumpe. Eu am sa las aici un clip care sa arate aceste lucruri si sper sa va impresioneze catusi de putin.

https://www.youtube.com/watch?v=TX3ADOdMDo8&t=40s