trandafiri

Accesorii pentru hainele tale

Posted by

Zilele astea am avut atatea tentatii incat nu am stiut pe care dintre ele sa le iau in serios si pe care nu. Nu stiu daca si voi aveti obiceiul sa va accesorizatii articolele vestimentare cu diferite accesorii, dar mie una imi plac foarte mult. Spre exemplu in weekendul ce abia a trecut mi-am realizat cativa trandafiri din material textil pe care i-am lipit pe una din bentitele simple ale nepoatei mele.

Nu a fost nimic complicat, ba chiar mi-am spus in sinea mea, ca a fost cel mai simplu lucru pe care as fi putut sa il fac. La prima vedere nu parea nimic greu, doar ca m-am lasat dusa de val si am ajuns sa realizez cateva lucruri mult mai dichisite decat mi-as fi inchipuit si astfel mi-am dat seama ca mi-a luat ceva mai mult timp.

Stiu ca nerabdarea nepoatei mele m-a facut sa nu mai fiu atenta la ceea ce realizam, astfel ca trandafirasii pe care eu m-am chinuit sa-i realizez nu au iesit exact asa cum mi-am dorit. Insa voi puteti sa va inspirati din diverse tutoriale de pe internet. Sunt sigura ca daca o sa urmariti cat mai multe tutoriale pe internet veti fi atrase sa realizati astfel de accesorii. Ba mai mult va puteti pune amprenta pe ceea ce vreti sa purtati si de ce nu sa accesorizati.

Eu una m-am oprit la trandafiri, deoarece sunt preferatii nepoatei mele si nu puteam sa ii realizez altceva stiind ce ii place cel mai mult. Nici nu vreau sa ma gandesc cate lucruri as putea face, daca as avea ceva mai mult timp liber si materialele necesare.

Habar nu aveam ca nepoata mea poate fi atat de incantata pentru acest mic dar sau mai bine spus grija pentru ea. Pe de alta parte nici nu as fi vrut sa ratez vreo ocazie in care sa ii fac pe plac nepoatei mele. Si pentru ca mai devreme am spus de tutoriale am sa va las unul chiar aici pentru a va inspira.