Ce parere ai despre rochia pe care o poti purta in cateva moduri diferite?

Posted by

Nu stiu cate dintre voi sau ce persoana a observat ca mai nou, unul dintre trenduri se refera la tinuta de tip rochie. Cu toate ne dorim sa aratam impecabil de fiecare data cand ne hotaram sa mergem la diverse evenimente. Numai ca nu mereu avem energia sau timpul necesar pentru a ne alege tinuta perfecta. Ba mai mult decat atat trebuie sa avem in vedere si faptul ca este posibil sa fii invitata in aceeasi zi la doua evenimente si sa nu ai timp pentru a schimba tinuta.

Cred ca asta este una dintre problemele fundamentale, cel putin iun cazul doamnelor si a domnisoarelor. Si totusi se pare ca aceasta problema are si o rezolvare. In cele din urma poti opta pentru o rochie de zi pe care o poti transforma si adapta si intr-o rochie de seara.

Astfel incat daca ai un eveniment pe timp de zi si unul pe inserat sa nu mai fii nevoita sa te indrepti spre casa pentru a schimba tinuta. Si bineinteles am observat ca acest lucru se practica din ce in ce mai des in ultima perioada. Poate ca intr-un final femeile au vazut ca acest tip de rochii iti poate usura putin cate putin viata sociala.

Ce iti poate oferi o rochie ce se poate transforma?

Daca si tu ti-ai pus o astfel de intrebare ar trebui sa stii ca nu esti singura, insa de cele mai multe ori raspunsul vine de la sine. De exemplu o astfel de rochie iti poate da cateva motive numai bune de incercat pentru zilele incarcate, in care te poate cuprinde disperarea.

Iar printre aceste motive putem aminti de urmatoarele:

  • timpul pe care tu il economisesti, avand in vedere ca nu vei mai pierde timp pe schimbatul tinutelor;
  • eleganta;
  • rafinament;
  • de fiecare data vei avea parte de o tinuta stralucitoare si inovativa;
  • bucuria de a fi intotdeauna unica;

Intr-o lume plina de copii a lucrurilor, dar si a persoanelor de cele mai multe ori, putine persoane isi mai pot pastra stilul vestimentar intact fara sa devina o victima a copiilor si fara sa se teama ca intr-un moment sau altul va pica in aceasta capcana. Iar in cele ce urmeaza am sa va las cateva poze cu genul acesta de rochii pe care le puteti transforma fara sa aveti parte de nici un fel de problema.