Tu cum te pregatesti pentru Ziua Indragostitilor?!

Posted by

Obisnuim ca in fiecare an de Ziua Indragostitilor sa avem parte de ceva inedit sau sa pregatim ceva surprinzator pentru jumatatea noastra. Ceea ce sa fim sinceri nu este deloc rau, mai ales daca avem in vedere ca ceea ce este frumos ne face placere tuturor sa observam si sa avem parte de ceea ce noi numim frumusete. Si da, datorita acestui fapt foarte multe doamne si domnisoare apeleaza la cele mai cunoscute sau sofisticate tehnici de infrumusetare.

Si cu toate asta cele mai multe aleg cele mai indraznete machiaje pentru a-si impresiona parteneri. Bineinteles ca acest lucru nu face altceva decat sa ne duca pe noi cele interesate de un machiaj perfect catre acele persoane specializate in acest lucru. Sunt curioasa cam cate dintre voi isi realizeaza singure machiajul pentru zilele speciale sau cate dintre dintre voi indraznesc sa se gandesca la asta sau sa testeze anumite produse si variante pe pielea lor?

Chiar daca nu vrem sa recunoastem de nenumarate ori suntem tentate sa invatam cat mai multe despre ingrijirea noastra pentru a putea intr-un fel sau altul sa ii surprindem pe cei dragi noua. Pana la urma acestea sunt cele mai importante motive pentru care ne implicam in diverse situatii sau etape de infrumusetare.

Si chiar daca multe domnisoare sunt de parere ca se pot descurca singure sunt momente in care realizeaza ca prea multe nu pot face singure. In plus parerea unui specialist intotdeauna conteaza chiar daca nu vor sa recunoasca acest lucru.

E simplu sa spui ca poti face diverse lucruri, ca poti sa te aranjezi singura, chiar daca nu ai studiat prea mult acest lucru. Si mai mult decat atat sunt domnisoare care mereu se vor incapatana si vor spune ca ele sunt in stare si pot sa faca absolut orice isi doresc fara sa dea socoteala cuiva sau fara sa se gandeasca la consecinte.