ruj portocaliu

Ce nu stiai despre ruj si diverse nuante

Posted by

In ultima perioada am tot citit din diverse reviste despre ce efect poate avea rujul asupra zambetului tau. Si daca in general ne putem gandi la lucruri pozitive, de aceasta data vorbim exact despre contrariul lucrurilor.

Spre exemplu, daca pana nu demult vorbeam despre efectele pe care il poate avea un ruj de o nuanta rosu inchis si despre cat de interesant este sa porti aceasta nuanta, astazi vorbim despre o nuanta de ruj ce te poate dezavantaja.

Care este nuanta de ruj ce nu trebuie sa o porti?

Una dintre nuantele de ruj pe care nu ar trebui sa o utilizezi este portocaliu. Aceasta nuanta iti poti ingalbeni dantura. De fapt este nuanta de ruj, protocaliu, este cea care reflecta culoarea dintilor tai.

In special in acele momente in care tu consumi cafea sau ceai si nu ai timpul necesar sau tot ce ai nevoie la indemana pentru ati peria dinti. Iar daca te intrebi ce nuante de ruj sa folosesti fara ca aceasta sa-ti ingalbeneasca dintii ai putea opta pentru nuantele inchise si pentru cele ce nu contin pigmenti galbeni.

Mai exact ai putea utiliza o paleta intreaga de nuante de ruj incepand de la acea nuanta de rosu inchis si pana la nuante de violet si maro. Pe de alta parte, daca nu vrei sa renunti la nuanta ta de ruj prtocaliu singurul lucru pe care il poti face este acela sa acorzi albirii dintilor tai o atentie sporita.

Iar aici poti apela la diverse trucuri pentru albirea dintilor. In cele din urma tu vei fi cea care va alege si nuanta de ruj, dar si metoda preferata pentru albirea dintilor. Tu te-ai decis ce nuanta de ruj vei pastra in colectia ta?