dec. 15

Ce costume de baie v-ati pregatit pentru anul 2017?

Ce costume de baie v-ati pregatit pentru anul 2017?

Poate ca este putin cam devreme sa vorbim despre costume de baie chiar in acest moment. Sau poate ca acest subiect vi se pare putin cam deplasat deoarece suntem in mijlocul iernii si foarte aproape de Sarbatorile de Iarna. Insa ceea ce nu toate domnisoarele stiu este faptul ca inca de pe acum se traseaza noul trend pentru vara viitoare. Chiar daca acest lucru pare imposibil si de necrezut in acest moment as putea sa va asigur ca in scurt timp o sa aveti parte de o avalansa de noi informatii ale noului trend in materie de ce se poarta in vara 2017 cu referire la costumele de baie.

Eu una sunt foarte curioasa daca se va purta la fel ca si anul acesta ambele tipuri de costume de baie si aici ma refer la cel clasic dintr-o singura piesa si celalalt tip format din doua piese. Oricare ar fi tipul de costum de baie pe care se va trasa noul trend cu siguranta vom avea parte si de cateva schimbari. Si aici ma gandesc la faptul ca este posibil ca aceste costume de baie sa fie cumva accesorizat cu diverse materiale si accesorii.

Sau poate ca inca o data am sa ma insel si vom avea parte doar de imprimeuri pe materiale. Ei bine, nu stiu inca foarte exact ce se va intampla, dar am sa urmaresc indeaproape acest subiect pentru ca sunt interesata de el. In plus de asta as vrea sa merg la plaja cu cel mai chic costum de baie si cred ca in aceeasi situatie va aflati si voi. Deoarece ar trebui sa recunoastem ca ne place sa aratam cat mai bine la plaja, indiferent de moment si indiferent in ce loc mergem la plaja, iar costumul de baie este extrem de important in aceasta privinta.

Indiferent de modele pe care le alegem pentru costumele de baie sunt convinsa ca veti alege numai acele modele care sa va avantajeze si cu atat mai mult veti avea grija ca nimeni si nimic sa nu va afecteze deciziile, caci asa suntem noi femeile cand ne dorim sa obtinem ceva niciodata nu facem pasi inapoi ci din contra parca am avea o vointa suplimentara. In plus de asta avem cei mai buni asi in mana si nimic nu ne va impiedica sa-i folosim.

‚Äč