par blond

Cand nu este bine sa te vopsesti blonda?

Posted by

Nu cred ca am reusit sa va spun in cateva cuvinte ca am renuntat la tentativa mea de a-mi schimba nuanta parului meu, intr-una blonda. De fapt mi-am dat seama ca daca as continua cu acest lucru as avea toate sansele sa raman fara par. Iar din toate materialele pe care le-am gasit pe aceasta tema si subiect am aflat urmatoarele lucruri – nu este recomandat sa te vobsesti intr-o nuanta de blond atunci cand:

  • firele tale de par sunt foarte subtiri;
  • varfurile firelor de par sunt despicate;
  • nu ai un par bogat;
  • nu vrei sa iti strici lungimea parului;

Toate elementele amintite de mine mai sus sunt foarte importante, deoarece in functie de acestea iti vei da seama, daca iti poti schimba culoarea parului sau iti poti ingriji si intretine noua nuanta de blond. Nu mai este o noutate faptul ca oxidantul este cel mai mare pacat al parului, dar in mare parte si cea mai mare ispita.

Si chiar daca pe piata au iesit fel de fel de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si pentru protectia acestuia, un par ce are deja probleme nu este indicat sa-l mai agresati si voi cu nu stiu ce tip de oxidant, oricat de buna ar fi vopseaua in sine. Cum am spus si mai devreme este bine sa evitati agresarea parului, chiar daca aceasta inseamna la un moment dat si clasica ondulare a firelor de par cu o simpla placa sau un simplu ondulator.

Sunt constienta ca toate cunoasteti aceste detalii, doar ca o parte dintre noi nu prea au luat in seama aceste mici detalii. Sau poate ca eu sunt o fire mai grijulie fata de parul meu, deoarece am avut ceva probleme cu acesta in ultima perioada. Nu stiu ce trucuri folositi, dar astept mesajele voastre aici, poate intr-un final imi voi schimba parerea si voi reusi sa-mi schimb si nuanta parului, fara sa ma mai tem de ceva.