Bluzele de top din 2017

Posted by

Abia astept sa ajung acasa si sa ma uit printre hainele mele sa vad cu ce pot sa ma imbrac in zilele mele libere. Sunt curioasa cate lucruri mai gasesc prin sifonierul meu. Lucruri de care nici nu imi amintesc, dar pe care ma bucur sa le regasesc. Ma gandeam ca ar trebui sa imi fac ceva timp pentru a-mi reamenaja sifonierul.

Am senzatia ca daca nu am sa ma ocup de acest lucru o sa ma sufoc in mormanul de haine care sta sa se rastoarne peste mine. Nu credeam ca o sa ajung in aceasta situatie, dar uite-ma ca daca nu iau situatia asta in serios o sa ajung sa fiu ingropata in propriile mele haine. Si cu toate astea astazi am gasit cateva bluzite care m-au incantat si pe care mi-as dori sa le achizitionez.

Desi stiu foarte bine ca daca as face acest lucru, nu mai am unde sa le asez nu ma pot abtine din a cauta si a cumpara lucrurile care imi plac. Sunt constienta de defectele mele, dar in acest moment imi doresc atat de mult bluzitele acelea. Nu sunt foarte sofisticate, dar sunt potrivite pentru sezonul de vara care sta sa inceapa si in care mi-ar placea sa le port. De altfel trebuie sa spun ca sunt foarte atrasa de ele pentru ca unele dintre ele au diverse imprimeuri, iar altele au o croiala foarte interesanta.

Nu caut un anumit tip de bluzita, dar sunt cateva trasaturi si aspecte de care tin cont, mai ales ca uneori am senzatia ca m-am cam ingrasat, desi cei din jur imi spun ca asta este doar in mintea mea. Iar daca v-am trezit curiozitatea si vreti sa vedeti bluzitele despre care eu vorbesc am sa las cateva modele pe care le-am gasit si pe care le-am salvat pe computerul meu.