Ar putea fi moderne si hainele pentru diferite activitati agricole?

Posted by

Mereu am fost constienta de ceea ce pot purta intr-un anumit moment, intr-o anumita situatie si intr-o anumita locatie, numai ca am intalnit si cazuri cand pur si simplu nu stiam cu ce ma pot imbraca, cu atat mai mult daca ne gandim si la gradul de confort. Nu poti merge spre exemplu in gradina in fata stupilor de albine sa le colectezi mierea daca nu esti imbracat corespunzator.

Si daca voi aveti alta parere n-as vrea sa va contrazic, dar sa ne imaginam putin ce s-ar intampla in situatia expusa mai sus, daca in loc de costumul de apicultor purtam, spre exemplu, un tricou si pantaloni scurti. Oricat de curajosi am fi si oricat de obisnuiti suntem cu stupii de albine asta nu inseamna ca avem garantata si siguranta noastra. Si apropo daca aveti nevoie de un astfel de costum de apicultor il puteti gasi pe www.tehnicbazar.ro.

E adevarat ca in ziua de astazi nu mai putem avea parte de siguranta in nici un colt al lumii, dar nu trebuie nici sa mergem in extrema cealalta si sa ne izolam de toate lucrurile si oamenii din jurul nostru. Dar sa revenim la moda, caci tocmai ea este subiectul principal. Ce ne-am face noi doamnele si domnisoarele daca nu vom mai avea dupa ce ne ghida?

Cum ar fi viata noastra daca moda ar disparea? Cred ca in aceasta situatie cei mai fericiti ar fi domnii pentru ca nu ar mai fi nevoiti sa ne puna la dispozitie cardurile, doar pentru ca noi sa ne satisfacem micile mofturi, pe care le avem in legatura cu tinutele pe care le purtam. Cred ca nu ne-ar ajunge cateva saptamani bune sa cautam prin magazine toate acele obiecte vestimentare pe care ni le dorim, caci de obicei (nu intotdeauna) unele dintre noi se sucesc de la o zi la alta si isi doresc din ce in ce mai multe obiecte sau pur si simplu dupa ce le-au achizitionat nu le-au mai gassit rostul in garderoba lor.

Partea masculina ar spune despre noi ca suntem fiinte ciudate ce uneori se contrazic singure, se schimba de la un moment in altul (in diferite cazuri, probleme sau chiar tinute) si mai intotdeauna sunt mofturoase si imposibil de satisfacut (si as completa eu – imposibile de satisfacut atunci cand vine vorba de haine sau machiaje).

Caci sa recunoastem fiecare in parte ca avem nevoie de accesori si de lucruri ce tin de machiaj si hainute nu pentru ca vrem in mod special sa tinem pasul cu moda (nu este singurul motiv), ci pentru ca ne dorim sa ne simtim bine in propria noastra piele. Ne dorim sa fim frumoase, sa ne bucuram de toate lucrurile din vietile noastre, poate ca de aceea avem mereu tendinta asta de ”goana dupa hainute”.

Bineinteles ca nu suntem exagerate, doar ca uneori simtim asta, avem nevoie de asta si repet nu pentru ca vrem in mod special sa tinem pasul modei, ci doar pentru ca vrem sa ne simtim bine in pielea noastra, cu alte cuvinte vrem sa fim fericite.