Afla ce fac copii tai cand nu esti acasa prin intermediul camerelor spion Bspy

Posted by

Camerele spion sunt dispozitive capabile sa inregistreze imagini fara a se face observate de catre ceilalti, fiind deghizate in obiecte obisnuite si mici precum ceasuri, rujuri, stick-uri USB, pixuri etc. Obiectele functioneaza normal, doar ca beneficiaza de o camera video de mici dimensiuni. Spus altfel, un pix ce va scrie, un ursulet de jucarie cu care se va juca micutul vostru copil, un ceas ce va arata ora exacta, sunt lucruri obisnuite ce vor avea in componenta lor si o camera video.

In majoritatea timpului, avantajul acestui produs este dat de securitate. De obicei insa, camerele spion sunt folosite si in scopuri mai putin morale – pentru inregistrarea unor situatii fara ca participantii sa stie ca sunt filmati. Astfel, camerele spion sunt utilizate in mai multe scopuri. Spre exemplu, angajatorii multor companii folosesc aceste dispozitive pentru a se asigura ca angajatii isi petrec timpul doar in interesul serviciului. Sistemele de monitorizare pentru bebelusi sunt de asemenea din ce in ce mai folosite si sunt foarte eficiente, cu ajutorul acestor minuscule camere spion.

Bspy – un magazin de incredere ce furnizeaza camere spion

In urma cu cateva luni am fost foarte aglomerata din cauza serviciului ce imi ocupa tot timpul liber. Serviciul este foarte important in viata mea, imi asigura o pregatire constanta si un salariu pe masura. Familia, pe de alta parte, este si ea extrem de importanta. Cei dragi necesita atentie, timp, dedicatie si afectiune. Incercand sa impac ambele situatii si sa ma descurc ca o femeie puternica ce sunt, am angajat o bona. La inceputul activitatii, bona parea foarte implicata si interesata de ceea ce facea. Ea venea devreme acasa, imi ducea fetita la gradinita, o aducea inapoi, o hranea, se juca cu ea si discutau impreuna. Erau momente cand soseam acasa mult prea obosita de harababura de la servici, bona ma lasa sa ma odihnesc si se ocupa tot ea de fetita. Week-endul era liber. In week-end fetita era prioritatea mea si absolut tot timpul meu i-l daruiam ei. Timpul s-a scurs repede…

O perioada lunga de timp nu am avut nicio grija stiind ca micuta mea este ingrijita si adorata. Dar intr-o zi, cand am ajuns mai devreme de la serviciu, nu mica mi-a fost mirarea sa observ bona rastindu-se la fetita si bruscand-o. Bineinteles ca dupa ce am observat aceasta scena i-am pus cateva intrebari femeii care imi ingrijea fetita, cautand motivul comportamentului ei neadecvat. Bona a folosit cliseuri incercand sa se scuze de situatie si sa dovedeasca ca nu s-a intamplat nimic. Fetita in schimb, era foarte tacuta si suspina in taina.

Situatia se complica pe zi ce trece, iar copila imi era din ce in ce mai trista. M-am decis sa aflu ce se intampla. Nu imi puteam pune in pericol copilul pentru neglijenta si nepasarea unei bone. Cautand solutii, am gasit in final pe site-ul Bspy.ro camere spion introduse in ursuleti de jucarie simpatici. Jucaria venea cu telecomanda, camera video pentru spionaj si senzor la detectia miscarii. Pretul foarte accesibil si garantia m-a determinat mai mult sa achizitionez produsul. Am comandat online, iar ursuletul a fost la usa mea in mai putin de 24 de h.

Vrand sa ii fac o surpriza fetitei si sa aflu care e de fapt situatia, am dus ursuletul in camera fetitei si am asteptat rezultatele. Dupa cateva zile, eram extrem de curioasa sa aflu ce se petrece de fapt. Prin intermediul camerei ursuletul mi-a captat 12 h de inregistrare. Cand am privit inregistrarea am crezut ca e o gluma. Bona, asa-zisa femeie serioasa, imi maltrata copila pe ascuns, ii vorbea urat si o forta sa ii faca activitatile ce veneau in atributia ei. Indignata de situatia in care ma aflam, am concediat bona, am dat-o in judecata cu dovezile culese si am decis sa ma ocup personal de fetita mea. Mi-am redus orele de munca si mi-am focusat atentia asupra copilei.

ursulet-camera-spion

Acum, familia este prioritatea numarul 1, iar fericirea si iubirea sunt elementele cheie ale caminului nostru! Multumesc Bspy pentru calitatea si profesionalismul de care ati dat dovada. Nu stiu ce m-as fi facut fara serviciile voastre!