3 modele crosetate pentru rochii delicate

Posted by

As putea spune ca sunt o norocoasa pentru simplul fapt ca printre pasiunile exista lucruri de genul tricotului sau crosetatului. Nu mi-am inchipuit niciodata ca voi sta sa caut in timpul meu liber date despre cum as putea sa-mi realizez singura o rochita. Cu toate ca de foarte multe ori nu eram multumita de cele din comert. Si pentru ca nu imi place sa pierd timpul degeaba, dar si sa ma plang in acelasi timp de neplacerile mele am incercat, atat cat am putut, sa imi satisfac pana si cele mai nebunesti cereri.

Si pentru ca imi plac foarte mult rochitele, inca mai incerc sa imi realizez singura diverse obiecte vestimentare. Da, stiu ca nu toate rochiile sunt usor de facut, cum nici toate modelele pentru crosetat nu sunt usoare. Iar in ultima perioada mi-au trecut prin mana diverse modele de crosetat, care mai de care mai complicate si mai greu de realizat.

La prima vedere nu sunt cine stie ce si ai fi tentata sa afirmi ca le poate face oricine si ca nu sunt chiar atat de greu de crosetat, dar in momentul in care te apuci de acest lucru realizezi ca pasii nu sunt chiar atat de usori, iar modelul este unul foarte intortocheat. Eu am spus de fiecare data ca ceea ce pare simplu si usor, in substrat este  foarte complicat si greu de realizat.

Dar, cu toate astea, am realizat ca pot face lucruri care nu tin doar de indemanarea mea, ci si de capacitatea mea de a ma adapta la anumite situatii. In prezent incerc sa realizez o rochita de vara ce imbina mai multe modele de crosetat si putin tricot in unele zone. Iar pentru acest lucru am nevoie de foarte mult timp liber pentru a le pune in practica si nu stiu cum ma voi descurca sau cum se va finaliza acest proiect. Modelele care m-au atras si care m-au facut sa iau aceasta decizie le gasiti in cateva poze pe care le voi afisa mai jos.