Ce faci cand esti pusa in situatii extreme?

Posted by

M-am intrebat mereu cum de unele femei nu-si pierd niciodata cumpatul chiar daca trec prin cele mai groaznice si mai extreme situatii. Poate ca acestea au fost construite in asa fel incat sa reziste fara sa-si faca prea multe griji despre ceea ce li se intampla si fara sa puna prea multe intrebari legate de ceea ce patesc. Sau poate ca intr-un final gasesc trucuri pentru fiecare problema in parte pe care trebuie sa o rezolve. De ce am adus in discutie acest lucru? Foarte simplu, pentru ca luna trecuta am trecut prin cea mai extrema situatie.

O buna prietena de-a mea nu s-a sinchisit sa ne anunte in timp util data ei de casatorie, dar a binevoit sa ne anunte cu o saptamana inainte de a se intampla acest lucru. Si cum nu imi place sa folosesc o rochie de doua ori, indiferent la ce eveniment am mai purtat acea  rochie am intrat intr-o criza si de timp si de bani. Daca domnisoara m-ar fi anuntat din timp, probabil ca mi-as fi realizat singura rochia pentru evenimentul ei.

Ce poti face ca sa scapi rapid de probleme?

In primul rand ar trebui sa-ti iei un moment liber si sa nu intri in panica, dupa aceea vei observa ca vei gasi solutiile perfecte. Eu una a trebuit mai intai sa caut o rochie pe masura evenimentului, mai ales ca erau asteptati numai oameni de seama.

Si cand tocmai am gasit rochia care m-a atras si mi-a placut mi-am dat seama ca nu aveam banii necesari pentru a o achizitiona. Si ma intrebam ce puteam face in acel timp scurt si fara bani. In mintea mea a aparut un gand fulgerator – vreau credit rapid, ca altfel nu stiu ce ma voi face. Nu am mai stat mult pe ganduri si am inceput sa fac toate cercetarile pentru a obtine acest credit.

Sincer nu am ascultat de nimeni si de nimic, imi doream acea rochie, iar instinctul imi spunea sa fac acest lucru si sa nu mai stau pe ganduri. In plus de asta poti lua oricand un credit daca ai nevoie de bani urgent si nu cred ca sunt singura persoana din lumea asta care a apelat la acest lucru. Recunosc si faptul ca anumite persoane din jurul meu au inceput sa ma critice aspru pentru optiunea pe care am facut-o, dar nu mi-a pasat.

Eu stiam mai bine ce am de facut si nu am vrut sa ma fac de ras la acel eveniment. Si cu toata astea imi aduc aminte cu placere de toata agitatia din acel moment si ba mai mult de atat ma apuca rasul ori de cate ori imi amintesc. Chiar a fost un eveniment foarte placut si frumos si ma bucur foarte, foarte mult ca am luat si eu parte.