Vrei sa scapi de rozatoare? Apeleaza la Compania DDD!

Posted by

S-a intamplat, intr-un anumit punct al vietii mele, sa ma confront cu o problema foarte neplacuta, chiar in propria curte. Din nefericire pentru mine, din cauza ca unii vecini detineau la curte pasari si animale domestice, au inceput sa isi faca aparitia si rozatoarele. Si nu vorbesc aici doar soricei, ci si de sobolani.

Problema se agravase intr-atat de mult, incat singura mea solutie a fost sa apelez la servicii profesionale DDD (dezinfectie, dezinsectie, deratizare). Nici vecinii nu au scapat, pentru ca vazand nemultumirea mea si gravitatea situatiei, au fost nevoiti sa apeleze si ei la astfel de servicii.

Asadar, mi-am luat inima in dinti si am apelat la Compania DDD, dar nu inainte sa ma interesez de preturi servicii deratizare. I-am sunat si datorita sfaturilor lor, am reusit sa aflu toate detaliile de care am avut nevoie. In plus, au facut si o inspectie la fata locului (atat in gradina mea cat si a vecinilor), pentru a determina cat mai corect ce masuri vor lua, dar si cat vor costa serviciile, la final.

Eu am fost un caz mai fericit, dar vecinul nu a scapat asa usor. Specialistii au ajuns la concluzia ca, dupa deratizare, trebuia efectuata si o dezinfectie locala, astfel incat sa elimine riscul raspandirii unor boli.

Asadar, asa am reusit eu sa scap de rozatoare. La fel si vecinii. Doar ca ei au parte de vizite regulate din partea celor de la Compania DDD, deoarece la ei problema a fost mai mare, iar riscul unei ‘’reveniri’’ nu era de neglijat.

Partea buna este ca nu trebuie sa incerci tu, de unul singur, sa rezolvi problema daunatorilor animali, deoarece acestia nu sunt cel mai usor de combatut. Doar cei cu experienta in domeniul deratizarii va stii ce metode sa aplice pentru astfel de probleme si va stii sa te sfatuiasca in legatura cu ce trebuie sa faci, ca sa impiedici, pe cat posibil, reaparitia problemei in cauza.

Nu va ganditi ca veti cheltui o avere – astfel de servicii sunt accesibile oricui si sunt recomandate tuturor, daca nu pentru tratare, macar pentru preventie. Astfel, veti trai intr-un mediu inconjurator mai curat si ferit de rozatoare.