Tu cum iti aranjezi parul?

Posted by

Daca si tu faci parte din acea categorie de doamne si domnisoare ce intra in panica atunci cand nu stiu cum sa-si aranjeze parul pentru o simpla zi de munca sau pentru un eveniment festiv, acest articol iti vine in ajutor. Poate ca cel mai bine ar fi sa delimitam putin aceste doua situatii si sa spunem ca pentru o zi de munca putem apela la urmatoarele variante de coafura:

  • in cazul in care ai parul lung il poti peria si lasa liber;
  • o alta metoda ar fi sa ti-l strangi intr-o cada la spate;
  • sau pentru ca tot am adus vorba de coada ai putea de asemenea sa-ti implesti parul si sa-l prinzi in coada;
  • tot la acest capitol putem aminti de parul impletit si strans intr-un coc la spate;
  • o alta varianta ar fi aceea in care sa-ti ondulezi parul si sa-l lasi liber;

Bineinteles ca tot ce am expus mai sus sunt pentru acele zile in care nu stii cum sa-ti aranjezi parul inainte sa pleci de acasa spre birou. Cu toate avem astfel de zile si ce-i drept panica noastra uneori nu este fondata, dar chiar si asa ne putem inspira dintr-o sursa nelimitata denumita internet.

Cu toate ca parerile anumitor persoane nu sunt pozitive cu privire la ceea ce puteti gasi pe internet, mai sunt si situatii din care va puteti inspira, doar ca trebuie sa stiti ce sa cautati si ce va doriti. In cele din urma pentru zilele in care sunteti nevoite sa ajungeti la un anumit eveniment va puteti indrepta catre ceea ce numim cocuri.

Acestea sunt usor de realizat oricat de sofisticate ar parea. Ba mai mult decat atat aceste tipuri de coafuri sunt si foarte elegante, mai cu seama ca sunt cele ma folosite in cadrul evenimentelor. Nu stiu ce parere ai tu despre asta, dar cu sigurata o sa gasesti o coafura pe gustul tau.