Schimba-ti look-ul cu ajutorul produselor de la iGlow

Posted by

iGlow este un magazin online care dispune de produse pentru coafor, cosmetica, manichiura, masaje si aproape orice alt serviciu din sfera hair and beauty pe care il poti intalni la un salon. Aici poti gasi atat accesorii necesare, cat si produse de uz. Este un e-shop potrivit pentru cele care lucreaza la salon, pentru ca pot comanda din acelasi loc tot ceea ce au nevoie, iar comanda ajunge destul de repede la destinatie, dar si pentru cele care prefera sa beneficieze acasa de aceste schimbari.

Pentru ca parul care incepe sa albeasca este din ce in ce mai prezent la femeile tinere, chiar si cele de 20 de ani, multe dintre ele prefera sa sa vopseasca. Unele au cateva fire de par alb care poate fi observat destul de usor si este strict din cauza stresului sau a oboselii constante, nu numaidecat semn al batranetii. Cert este ca indiferent de varsta, orice femeie poate alege vopsea de par din categoria produse coafor de pe iglow.ro.

Vopseaua de par potrivita

Atunci cand alegi vopseaua de par trebuie sa ai in vedere anumite aspecte, astfel incat sa nu faci anumite greseli pe care sa le regreti mai apoi. Atunci cand accesezi iglow.ro poti gasi in categoria aferenta diverse culori pentru vopseaua de par. Poti face orice schimbare iti doresti, cu care sa impresionezi. Important este sa nu faci o alegere care sa nu iti avantajeze chipul.

Atunci cand treci de la un blond deschis la brunet, este posibil sa pari mult prea matura, sa nu te avantajeze aceasta culoare. Mai bine alegi un castaniu de la Pro.Color pe care o poti gasi pe site. Tot aici vei gasi si oxidanti, astfel incat sa obtii chiar culoarea pe care ti-o doresti.

Daca esti o fire mai indrazneata, alege o culoare care sa denote acest lucru, precum roscatul. In special vara, o astfel de culoare vibranta va fi perfecta in cadrul de vacanta si la petrecerile la care vei merge.

Alte produse necesare

Atunci cand comanzi de la iGlow vopseaua de par potrivita, alege si alte lucruri care iti pot fi necesare precum ceara pentru epilare sau poate chiar vopsea de sprancene. Poti avea tot ce iti trebuie acasa, astfel incat sa nu faci zeci de drumuri la salon. Gasesti aici nuante dintre cele mai diferite, astfel incat sa alegi ce e potrivit pentru tine.

Acceseaza site-ul si alege exact ceea ce ai nevoie, deoarece vei descoperi o gama larga de produse, de la branduri profesionale diferite, astfel incat sa poti beneficia de cele pe care le cauti.

Contact:

0765 440 337

0748 338 273

vanzari@iglow.ro