Produse complete în materie de pneumatică și hidraulică de la Tehnovest

Posted by

Tehnovest este un magazin online ce pune la dispoziția clienților o gamă completă în materie de echipamente și resurse de pneumatică, hidraulică și consumabile industriale. Produsele se regăsesc într-un număr mare, iar acest aspect nu trebuie neglijat. Articolele disponibile au în vedere tot ceea ce ai nevoie pentru a finaliza cu succes proiectele de acasă sau din cadrul firmei. În funcție de necesități, pe site ai la dispoziție peste 300.000 de produse. Fiecare produs poate fi comandat în mai multe variante, întocmai pentru a se potrivi cu ușurință în mai multe proiecte. Descoperă gama largă de produse de la Tehnovest și comandă articolele favorite!

Magazinul online cuprinde mai multe tipuri de produse special concepute pentru a se încadra în domeniul pneumaticii, hidraulicii și nu numai. Tot pe site ai la dispoziție și furtun de presiune apa, ideal pentru industria alimentară. Acesta este perfect pentru a transporta apa caldă și soluții pentru curățarea și igienizarea la presiune înaltă. Furtunul este foarte ușor de manevrat, flexibil și rezistent la condiții meteo, la majoritatea detergenților și a substanțelor chimice, dar și la ozon. Vei vedea mai multe specificații direct pe pagina produsului.

În materie de furtunuri, Tehnovest îți prezintă mai multe produse de mai multe tipuri și capacități, pentru o mulțime de industri. Găsești pe site inclusiv furtun alimentar disponibil într-o gamă largă de mărimi și capacități. Pentru fiecare variantă trebuie să selectezi dimensiunea și capacitatea în vedere aflării prețului produsului. Furtunul alimentar este excelent pentru apă potabilă, aer, argon, vin, suc de fructe, limonadă, suc de fructe nefermentat, cât și băuturi alcoolice până la 20%, în afara berii. Acesta este foarte rezistent și poate transporta cu ușurință aceste lichide.

Sute de mii de produse te așteaptă să le alegi pe cele eficiente!

În funcție de proiectele tale, la Tehnovest.ro ai la dispoziție mai multe produse complete și eficiente. Le poți achiziționa atât pentru uzul personal, cât și pentru cel industrial. Domeniul în care acestea se potrivesc este specificat la fiecare produs în parte, astfel încât să te asiguri că iei o bună decizie. Calitatea fiecăruia este una superioară, iar rezistența este dovedită în timp.

Magazinul online te așteaptă cu o gamă variată de conectori și adaptoare furtun, racorduri filetate, fitinguri, cuple rapide, țevi, furtunuri și coliere, robineți cu bilă și de închidere, aparate de măsurare a presiunii și a temperaturii, sisteme de aer, distribuitoare, electrovalve, supape, amortizoare de șoc și de zgomot, cilindrii, supape de siguranță, pistoale de suflat sau scule de mână. Tot pe site găsești și o varietate de consumabile industriale.

Produse originale, direct de la furnizor!

Tehnovest are o deosebită grijă pentru nevoile clienților, iar din acest motiv le pune la dispoziție peste 300.000 de produse originale pe stoc, de la furnizor. Acestea au o calitate superioară, pot fi folosite în mai multe domenii și ajung rapid în posesia ta.

Dacă ai nevoie de consultanță în alegerea produselor o poți obține la numerele de telefon sau la office@tehnovest.ro.