Precisa te ajută să achiziționezi aparatura potrivită pentru laboratorul tău

Posted by

Tehnologia avansată și știința, au avut un impact major asupra omenirii. Cercetările științifice, experimentele și nu numai, se fac într-un laborator de specialitate. Orice laborator are la îndemână o aparatură specifică și de înaltă tehnologie, fără de care rezultatele și concluziile nu vor fi decât niște ipoteze.

Există multe laboratoare în care se studiază și analizează diferite probe din anumite domenii, însă un lucru important este aparatură care se folosește pentru că rezultatele să fie cele corecte. Tipul aparaturii depinde în mod special de tipologia experimentelor și de locul unde se află laboratorul, fie în cadrul unei școli, a unui spital, centru de cercetare sau de investigare.

Achiziționarea unei astfel de aparaturi nu mai este o sarcină atât de grea, pentru că în mediul online, sunt site-uri de unde se pot cumpără și mai mult decât atât, oferă toate detaliile fiecărui produs în parte, servicii oferite și de cei de la Precisa.

Precisa te ajută în achiziționarea aparaturii potrivite laboratorului tău

Precisă.ro este o companie cu o experiență de aproximativ 20 de ani pe piață, iar la baza acesteia există o gama foarte variată de produse și servicii. Poți să vezi aici aparatura de laborator, echipamente industriale, consumabile și reactivi disponibile. Din portofoliul de clienți, fac parte și companii destul de importante din țară care activează în diferite domenii precum instituții de sănătate privată și publică, laboratoare pentru analize fizico-chimice, centrale electrice etc.

De exemplu, lampa UV-C cu recirculare Prolux dezactivează și distruge microorganismele din aer precum viruși, spori fungici și bacterii. Are o protecție completă împotriva radiațiilor UV-C. Are un design frumos, de o calitate înaltă și se poate utiliza și în prezența persoanelor. Nu prezintă filtre ce necesită schimbare, are capacitatea de a lucra non-stop și nu produce ozon.

Această lampă este doar un exemplu de produs din gama diversificată de la Precisa. La orice produs de care ai nevoie pentru laboratorul tău, poți vizualiza toate detaliile necesare pentru a putea face o alegere corectă.Mai mult decât atât, pe site puteți găsi oferta de aparatura de laborator de la Precisa.

Dacă achiziționați produse din gama lor, puteți avea parte de asistență tehnică pentru punerea în funcțiune a aparatului respectiv, instruire asupra folosirii produsului, consultanță și service gratuit pe toată perioada garanției. Este important să îți echipezi laboratorul cu echipamente de calitate și sigure, de aceea poți apela cu încredere la Precisa.

Pentru a vizualiza toată gama de produse și servicii, accesează site-ul sau contactează-i la adresa office@precisa.ro.