oct. 10

Petreceri private cu fast in cadrul Palatului Noblesse din Bucuresti

Petreceri private cu fast in cadrul Palatului Noblesse din Bucuresti

In ultimii anii, petrecerile si evenimentele fastuoase au devenit mai dorite ca niciodata. In cadrul celor mai exclusiviste locatii din Bucuresti, atat cei mai importanti afaceristi si oameni de seama, cat si copiii acestora, au parte de petreceri de neuitat.

Spre deosebire de celelalte sali de evenimente in care au loc aceste manifestari, cele organizate in cadrul Palatului Noblesse – Lifestyle Palace se fac remarcate prin luxul si eleganta ce le caracterizeaza. Bineinteles, nu oricine are posibilitatea de inchiria o astfel de sala exclusivista.

De-a lungul timpului, in cadrul acestei cladiri grandioase prin infatisare si deosebita prin stil, au avut loc cele mai exclusiviste evenimente, precum cele mondene, culturale sau corporate. Tot aici s-au desfasurat in taina cele mai incendiare petreceri private Bucuresti.

palatul-noblese-masa

Prin ce se remarca Palatul Noblesse din Bucuresti?

Nevoia de a iesi in evidenta a oamenilor instariti si de a se remarca printre cei de seama, alti mari oamenii ai locului, s-a facut resimtita tot mai mult. Iar pentru ca acest lucru sa fie solutionat cat mai placut, s-a restaurat una dintre cele mai maiestuoase cladiri ale vremii, si anume inconfundabilul Palat Noblesse.

In cadrul acestuia au loc cele mai deosebite evenimente, vernisaje cum rar se intalnesc, expozitii de arta, dar si cele mai surprinzatoare petreceri la care participa numai oamenii de vaza ai societatii. Acest centru de arta si de evenimente este locul in care toti cei care sunt indragostiti de arta si de frumos se simt in elementul lor, fiind vrajiti de frumusetea si finetea a tot ce ii inconjoara.

Palatal are o istorie indelungata si a suferit de-a lungul vremurilor nenumarate modificari, fiind resedinta initial, iar in timpul perioadei comuniste locul in care se adunau cei din Cercul Pionierilor. In ciuda faptului ca anii nu au stat in loc, cladirea a rezistat cu success trecerii timpului si factorilor externi, pastrandu-si esenta magica si farmecul de neegalat.

Palatul Noblesse impresioneaza si in prezent prin eleganta, fast, rafinament si grandoare, iar cei care au ocazia sa se bucure de un timp placut in interiorul acestei marete constructii sunt numai cei care se respecta cu adevarat si dispun de un venit generos.

Acesta este locul in care cei care doresc sa regaseasca un confort, o relaxare, dar si o liniste benefica, departe de forfota si agitatia din capitala, au parte de ceea ce doresc. In interiorul Palatului Noblesse fiecare oaspete se bucura de un tratament de exceptie si sunt serviti cu cele mai speciale gustari si bauturi.

Toate evenimentele gazduite in aceasta locatie, in special petrecerile private, sunt cunoscute pentru excelenta si rafinamentul pe care nici un alt local din Bucuresti nu il mai ofera. Serviciile complete, imbinate numai cu design-urile inedite ale salilor de evenimente, sunt ireprosabile, tot ceea ce pot adauga oaspetii fiind cuvinte de uimire si de satisfactie maxima.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace este si va fi mereu invaluit de un ambient unic, rezultatul unei impletiri armonioase intre designul interior inedit si arta. In acest mod, salile din interiorul acestuia vor crea de fiecare data cu success cadrul ideal pentru diversele evenimente ce au loc aici.

‚Äč