Pentru Corpul Tau – eshopul cu produse pentru ingrijirea personala

Posted by

Fiecare parte a corpului necesita o ingrijire detaliata. Sanatatea si aspectul fizic sunt doua elemente importante si depind una de cealalta. Un corp sanatos arata implicit mai bine. Fiecare produs utilizat pentru ingrijirea personala poate fi si benefic, iar eshopul Pentru Corpul Tau pune la dispozitie o gama variata de produse.

Este magazinul online care dispune de produse de la branduri diferite, astfel incat clientii sa aleaga din acelasi loc tot ceea ce au nevoie. Produsele pe care le considera fiecare potrivit pentru el si pentru membrii familiei, la o plasare de comanda distanta.

Produse pentru ingrijirea parului

Aranjarea parului depinde foarte mult si de produsele pe care le folosesti atunci cand il speli. O spalare corecta cu produsele de care acesta are nevoie, face ca parul sa se aseze mult mai frumos si sa straluceasca, lucru care denota faptul ca este hranit si sanatos. Eshopul PentruCorpulTau.ro pune la dispozitia clientilor interesati produse pentru par care stopeaza si diferite afectiuni.

Samponul cu fitocheratina si proteine bioblas diminueaza caderea parului, in special daca este vorba despre par vopsit si decolorat. Acesta contine ser vegetal care hraneste in profunzime firele de par. Sunt disponibile pe site si produse pentru aranjarea acestuia, precum spume sau fixativ. Spuma poate oferi parului volum atat la nivelul radacinii, cat si pe toata lungimea firului de par. Este potrivita pentru persoanele cu parul rar care isi doresc un plus de volum. Aceste produse pentru par ajuta la cresterea si mentinerea acestuia in conditii optime.

Ingrijire personala si mini kit pentru a pansa ranile

In materie de ingrijire personala, pe site sunt disponibile varii categorii din care poti alege ceea ce ai nevoie. Totusi, pe langa aceste lucruri esentiale pentru o casa, este nevoie si de anumite produse pentru a dezinfecta si pentru a pansa diverse rani. Oricand se poate intampla un accident si atat tu sau copilul tau veti avea nevoie de ingrijirea necesara.

In cazuri de acest gen, este nevoie de o solutie dezinfectanta pentru a curata rana pe loc. Pentru Corpul Tau pune la dispozitie atat alcool sanitar cat si apa oxigenata. Alaturi de acestea sunt si solutii dezinfectante pentru maini, glicerina, rivanol si multe altele. Dupa dezinfectare, in functie de rana, ar trebui sa ai niste plasturi in casa. Acestia sunt disponibili si cu imprimeu amuzant, cu emoji, astfel incat sa fie incantati copiii de ele si sa accepte plasturele pe rana.

Pentru a vizualiza toata gama accesati site-ul si pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon 0735.532-802.