Pantofi platforma Serenity negri

Posted by

De fiecare dată când ne dorim să punem în evidență anumite trăsături sau pur și simplu ne dorim să ieșim în evidență prin ținuta elegantă se întâmplă să avem nevoie de pantofi cu platform și toc înalt. Și asta pentru că de fiecare dată acești pantofi au știut să ne scotă în evidență și de asemenea să pună trăsăturile frumoase într-o lumină foarte bună. Pantofii cu platformă înaltă de culoare bleumarin au un toc clasic de 10 cm și un vârf rotund.

Ceea ce pare a fi pe placul tuturor este faptul că nu are parte de vreun sistem de închidere ceea ce îi face foarte ușor de utilizat, mai ales că nu vei avea parte de nicio bătaie de cap. Iar stilul elegant le dă senzația de unicitate, de pantofi speciali pe care îi porți doar cu anumite ocazii și nimic mai mult. Pantofii cu platformă de înălțimea de 2 cm sunt realizați din piele întoarsă, dar și din alte materiale textile. Prin urmare aspectul lor te va face să-i îndrăgești încă de la prima vedere, cu atât mai mult că au o culoare care se poate asorta cu aproape orice tip de nuanță a ținutelor voastre.

Iar dacă ești o fană a tocurilor înalte și foarte înalte, atunci această pereche de pantofi cu platformă înaltă ar fi una dintre cele mai îndrăgite. Prin urmare dacă ai ocazia să achiziționezi o asemenea pereche de pantofi nu ezita să o faci, în primul rând pentru designul lor și în cel de-al doilea rând pentru că materialul din care sunt realizați este un material de calitate și rezistent.

Pret: 109 lei

cumpara-marimi-detalii