Pantofi de dama black Sweet

Posted by

Uneori nouă femeile încălțămintea ne dă mari bătăi de cap și nu ne putem hotărî foarte repede care sunt pantofi pe care vrem să-i achiziționăm și să-i avem în garderoba noastră. Asta și pentru că de-a lungul timpului am avut parte de cele mai interesante oferte și de cele mai speciale modele de pantofi. Și astfel într-o gamă variată de perechi de pantofi ne este foarte greu să ne decidem care sunt pantofii potriviți pentru noi și nevoile noastre.

De altfel această perechie de pantofi de damă negri cu berete este cu adevărat una foarte specială. În primul rând pentru vârful ascuțit și tocul foarte înalt, cui, care aparțin acestor pantofi și care au un stil foarte elegant. Ba mai mult decât atât pentru doamenele și domnișoarele interesate tocul cui are o înălțime de 10 cm, ceea ce îi face și mai speciali și mai ușor de asortat cu toate acele ținute elegante și foarte elegante. La aceste detalii se mai adaugă și faptul că închiderea acestora se poate face la spate prin intermediul fermoarului, ceea ce îi face ușor de utilizat de către o gamă largă de utilizatoare.

Iar dacă vă întrebați din ce materiale sunt realizați acești pantofi vă putem spune că au în componența lor piele la interior, dar și alte materiale la exterior. De asemenea culoarea neagră a acestor pantofi face din aceștia perechea perfectă de pantofi care se poate asorta cu orice tip de ținută elegantă. Și asta nu este puțin lucru pentru o pereche de pantofi, chiar și una elegantă și foarte elegantă.

cumpara-marimi-detalii