Pantofi beige talpa ortopedica Edwina

Posted by

Ești în căutarea unei noi perechi de pantofi? Ai nevoie de ceva practic, dar în același timp elegant? Dacă și tu ești una dintre acele persoane care se hotărăște foarte greu în privința încălțărilor poate că ar fi cel mai bine să iei în serios oferta noastră și anume perechea de pantofi cu talpă ortopedică de culoare bej închis. Denumiți și pantofi wedge, datorită tălpii – platformei pantofilor, aceștia sunt perfecți pentru femeile care aparțin stilului casual. Și asta pentru că această pereche de pantofi bej cu talpă ortopedică poate asorta și completa orice tip de ținută casual.

Iar dacă ții neapărat să afli câteva detalii despre acești pantofi trebuie să știi că au vărful rotund, au un aspect strălucitor și sunt realizați din piele întoarsă. Lucrul acesta poate fi extrem de important mai ales pentru acele persoane care țin foarte mult la tipul de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care le achiziționează, mai exact sunt atenți la tipul de materiale din care sunt aceste produse realizate. Cu cât materialele sunt mai rezistente, cu atât produsele vor avea o durată ceva mai mare de utilizare, în special în cazul perechilor de pantofi.

Însă depinde foarte mult și modul în care îi purtați și cât de des îi purtați. Un mic detaliu important al acestor pantofi este faptul că nu prezintă niciun sistem de închidere și se pot utiliza foarte simplu și ușor. În plus talpa ortopedică are o înălțime de 5 cm, ceea ce îți oferă stabilitate piciorului și în același timp senzația de picior ușor, fără să simți că tu cari după tine o anumită greutate. De altfel toate materialele utilizate pentru o asemenea pereche de pantofi sunt ușoare, astfel încât pantofii să aibă o greutate foarte mică și pe care să-i poți utiliza cu plăcere ori de câte ori vrei să pleci sau să te deplasezi dintr-un loc în altul.

Pret: 159 lei

cumpara-marimi-detalii