O idee putin mai diferita

Posted by

In dimineata asta m-am trezit cu un gand foarte frumos – mi-am zis ca trebuie sa-mi fac singura hainele. Ideea mi-a venit dupa ce am vazut zilele trecute cateva poze in care descifrai tainele acestei meserii. Asa m-am trezit cu acest sentiment si desi toata lumea mi-a spus ca acest lucru nu este de mine. Am incercat sa spun tuturor ca pot face si astfel de lucruri complexe.

Si uite ca asa m-am ales cu o noua provocare pe care vreau sa o duc la bun sfarsit. In plus de asta aveam de ceva timp in minte sa imi creez aceste articole vestimentare. Ma asteptam ca apropiatii mei sa ma ajute si sa nu se impotriveasca acestei noi pasiuni pe care o am. Si pentru ca nimeni nu poate decide in locul meu am zis sa las deoparte criticile si ranchiurile altora si sa ma apuc de treaba.

Pe de alta parte cred ca si ei sunt curiosi sa vada daca eu sunt in stare sa realizez ceva. Sunt constienta ca prea multe lucruri din prima nu pot face la perfectie, dar perseverenta mea este de necontenit si nimeni nu ma poate opri din aceasta activitate a mea. Cateodata imi vine si sa rad de ceea ce pot face si ceea ce pot gandi despre acei oameni din jurul meu care nu au incredere deloc in capacitatile mele.

Sincer nu ma intereseaza daca acestia cred in mine si in ceea ce pot face eu, caci m-am obisnuit sa depasesc diferite obstacole fara sa ma plang si fara sa apelez la ajutorul cuiva. Si da, de aceasta data ma gandesc foarte serios daca nu cumva ar trebui sa mai fac si altceva in afara de a-mi oferi si mai mult timp liber pentru o parte din pasiunile mele. Si pentru ca vreau sa ma intelegi mai bine despre ce este vorba mai jos ai sa gasesti fotografiile care m-au inspirat.