Nu te multumi cu putin! De ce e important sa cunosti detaliile boxelor pe care le folosesti

Posted by

Se spune ca muzica ne circula prin vene. Acest lucru este adevarat doar in cazul in care sunetul este unul excelent. Prin excelent ma refer la puternic, clar si uniform. Ca lucrurile sa fie si mai clare, iti voi spune ca dupa ce asculti muzica la o boxa calitativa cu siguranta nu le vei mai agrea pe cele amatoresti, necalitative.

Sa alegi o boxa nu este cel mai usor lucru – de multe ori esti limitat de buget, de faptul ca nu ii cunosti in totalitate specificatiile si de aceea trebuie sa mergi la risc. Modelul are si el un rol important aici – pentru ca pachetul sa fie complet, ai nevoie de o boxa compacta, cu un design placut care poate reda si un sunet optim.

De unde faci achizitia?

Am o recomandare pentru tine in acest sens si anume sono.ro. Daca arunci o privire pe site vei intelege de ce iti fac aceasta recomandare – raport calitate-pret optim, o varietate de modele cu functii diverse incorporate, iar lista poate continua.

Recomandare: Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro. Chiar daca este de dimensiuni mici, nu limiteaza in niciun fel puterea sunetului. Pentru a putea sa o iei cu tine oriunde este prevazuta cu o banda rezistenta din silicon. Nu in ultimul rand este rezistenta si la apa.

Caracteristici principale:

  • Raza de actiune wireless este de pana la 9 m.
  • Te poti bucura de functiile sale aproximativ 6 ore.
  • Este rezistenta la actiunea factorilor externi, deoarece pe exterior este prevazuta cu cauciuc siliconic.
  • Iti permite sa preiei apeluri telefonice, astfel il vei auzi mai bine pe cel aflat la capatul firului.

O alta recomandare ar fi SoundLink Colour Bluetooth II tot de la Bose. Te poti bucura de performantele ei pana la 8 ore – aceasta dispune de baterie reincarcabila Li-ion. Portul micro USB permite incarcarea si updatarea softului ori de cate ori este nevoie.

O poti alege, in primul rand, pentru modelul compact pe care se prezinta – in ciuda dimensiunilor, sunetul este puternic, clar si centralizat corespunzator.

Raza ei de actiune este de pana la 9 m si are capacitatea de a retine ultimele 8 dispozitive cu care a intrat in contact pentru a simplifica procesul de conectare.

Daca le preferi pe cele individuale, o recomandare ar fi castile Bose SoundTrue Ultra In-Ear pe care le gasesti in categoria boxe Bose.

Daca le alegi pe acestea primesti 3 perechi de varfuri StayHear (S, M, L) pentru a te putea bucura in totalitate de sunetul redat. Aceste casti sunt concepute special pentru anumite modele iPhone, iPad si Pod. Totodata, ai la indemana si variante compatibile cu modelele Samsung si Android.

Poti trece cu usurinta de la muzica la apeluri telefonice pentru ca sunt prevazute cu 3 butoane de control – iti permit sa preiei apeluri sau sa treci de la o piesa la alta direct de la casti, fara a mai folosi telefonul.

Pentru a afla numeroasele avantaje cu care vin la pachet, acceseaza sono.ro. Nu uita ca acolo gasesti si diferite accesorii pentru boxe si casti.