Micile detalii fac diferenta

Posted by

A fost foarte interesant sa descopar de putin timp cat de importante sunt detaliile. De fapt eram constienta de acest lucru, numai ca aveam impresia ca totul este doar in mintea mea sau ca eu sunt acea persoana obsedata din cale afara de micile detalii.

Insa in lumea modei si a articolelor vestimentare detaliile sunt cele mai importante. Poate ca un ochi format al unui designer ar putea spune din primul moment ce este mai potrivit pentru o rochita sau pentru o fusta decat privirea noastra neexperimentata, ci doar atrasa de lucrurile frumoase.

Cu cat stai mai mult conectata la ceea ce inseamna moda si ultimile noutati in moda, cu atat mai mult perceptia ti se schimba si ai parte de fel de fel de provocari, care sa-ti starneasca interesul si care sa te faca sa vrei intotdeauna mai mult de la tinuta ta. Pe de alta parte, articolele vestimentare in pas cu moda au nevoie de un buget consistent, mai ales ca materialele din care sunt realizate sunt foarte pretentioase si bineinteles foarte scumpe.

Iar in afara de aceste materiale scumpe mai sunt adaugate si diferite accesorii, care sa-ti faca tinuta mult mai speciala si mult mai eleganta. Habar nu aveam ca se puteau intampla atatea lucruri incredibile si munca din spatele unor articole vestimentare dichisite este foarte mare. Chiar nu mi-am dat seama de acest lucru, mai ales ca in ultima perioada chiar mi-am dezvoltat acest simt de a cauta meterialele speciale si cochete.

Apoi am avut parte de o experienta placuta in momentul in care am inceput sa invat cateva lucruri despre articolele vestimentare. Munca pe care o realizeaza majoritatea designerilor este cu adevarat foarte migaloasa si in acelasi timp necesita o atentie sporita din partea lor.

Am reusit sa vad o parte din munca acestora intr-un clip foarte interesant pe care am sa il las si aici, in cazul in care v-am atras atentia despre aceasta munca si despre articolele vestimentare.