mart. 7

La ce daruri te astepti de 8 martie?!

La ce daruri te astepti de 8 martie?!

Maine este una dintre cele mai  frumoase zile pentru femei. Maine toate doamnele si domnisoarele vor primi care mai de care daruri, flori, ciocolata, zambete si vorbe bune. Maine va fi o zi fericita pentru toata lumea, insa va fi speciale pentru persoanele de care sunt foarte atasata. In plus de asta, inca ma gandesc cu o anumita temere can vine vorba de 8 martie. Desi toate domnisoarele abia asteapta sa mearga in club, eu abia astept sa treaca si aceasta zi. Iar toate astea din cauza verisoarei mele, ce anul trecut a facut o gluma proasta la adresa mamei ei, chiar de 8 martie.

Nu vreau sa va povestesc despre ce este vorba, caci e mult prea ciudat si dureros sa vorbesc despre anumite lucruri personale. Ba mai mult de atat ca sa evit orice fel de patanie de tipul celei de anul trecut nu am sa primesc nici un dar de la verisoara mea. Pentru ca nu as vrea sa ma aceasi senzatie pe care a avut-o mama ei anul trecut.

Nici nu vreau sa stiu daca s-a mai dus in acest an la sex shop ca sa cumpere cine stie ce tampenii de vibratoare, caci daca a facut acest lucru o data, nu ii va fi greu sa o faca si acum. Insa asa cum am spus si mai devreme nu am sa o las sa-mi strice ziua de maine si nu am sa accept nici un fel de dar din partea ei. Sau poate ca am sa accept doar buchetul de flori si atat.

In plus sunt foarte fericita ca maine lucrez, astfel nu o sa mai pot fii disponibila sa-i ascult toate prostiile ei. Chiar nu vreau sa stiu nimic de ea maine si sincer mi-as dori sa nu-si aminteasca de aceasta zi.  Maine vreau doar sa-mi fac treaba cat mai bine, sa am spor in tot ce fac si sa-mi duc toate treburile la bun sfarsit, fara sa fiu nevoita sa stau peste program sau sa mai intampin nu stiu ce probleme legate de munca.

In rest vreau sa-mi petrec sfarsitul de zi alaturi de mama mea si de bunica. Iar daca am timp am sa dau o fuga pana la florarie sa le cumpar cateva flori si de ce nu si ceva dulce. Macar asa sa le mai indulcesc si eu ziua doamnelor importante din viata mea. Voi cu ce aveti de gand sa le surprindeti pe doamnele dragi din viata voastra?