Inca nu ai pus zambetul tau pe lista prioritatilor? Este timpul sa o faci! Iata cum te poate ajuta implantul dentar!

Posted by

In trecut, lipsa dintilor reprezenta un mare impediment, iar oamenii, chiar daca resimteau dureri si disconforturi, nu se prezentau in cabinetul stomatologic. Acest lucru se intampla din mai multe motive – poate ca intervenea frica de durere sau, pur si simplu, lipsa de informatie ii determina sa refuze un consult.

Din fericire, in prezent nu mai este cazul pentru astfel de “piedici” in drumul spre clinica stomatologica. Acest domeniu a evoluat foarte mult, iar tehnologia ne-a adus in punctul in care orice problema dentara poate fi rezolvata, cu un nivel minim de durere sau chiar deloc. Metodele moderne de tratament care se folosesc la Dental Premier au readus zambetul a mii de pacienti, la propriu si la figurat, cu ajutorul tratamentului cu implant dentar.

Lipsa dintilor – o problema mai comuna decat ai crede

Daca si tu te confrunti cu pierderea unuia sau a mai multor dinti, trebuie sa stii ca nu esti singur, caci foarte multe persoane trec prin astfel de situatii dificile. Desi motivele pentru care se poate ajunge aici sunt numeroase si ar fi mai bine sa previi decat sa tratezi, odata ce deja dintii au “parasit” dantura, nu ramane decat sa faci o vizita medicului stomatolog.

Nu este recomandat sa stai pe ganduri, caci o astfel de problema dentara nu se va rezolva niciodata fara ajutor de specialitate. Cu siguranta medicul iti va oferi cele mai bune indrumari si va reusi cu succes sa iti readuca dantura perfecta, cu ajutorul tratamentului cu implant dentar.

Este timpul sa pui zambetul tau pe primul plan!

Trebuie sa stii ca nu se poate ingriji nimeni de dantura ta, mai bine decat o poti face tu. Odata ce observi ca ai o problema dentara, trebuie sa faci tot posibilul pentru a o rezolva. Cu siguranta lipsa unuia sau a mai multor dinti nu are decat efecte negative in viata ta.

Cand te confrunti cu o astfel de problema, stima de sine incepe sa scada, iar tu te simti din ce in ce mai neincrezator. Nu te mai poti bucura de viata, nu mai poti manca tot ce iti doresti, nu mai poti zambi, nu mai poti socializa, asa cum o faceai alta data, toate aceste lucruri pentru ca nu ai o dantura completa.

Insa tot acest chin se va termina, odata ce apelezi la tratamentul cu implant dentar. Aceasta este cea mai moderna metoda de inlocuire a dintilor lipsa. Procedura consta in inserarea unei piese din titan, zirconiu sau alt material biocompatibil cu organismul uman, care va tine locul radacinii ce lipseste.

Tratamentul complet se efectueaza in trei etape. In prima faza, vei veni in clinica stomatologica pentru consultatie, radiografii, computer tomograf si pentru aprecierea starii de sanatate prin analize de laborator.

Apoi, in etapa chirurgicala, implantul dentar se insereaza in osul maxilar sau mandibular si se asteapta intre 2 si 6 luni, timp in care piesa se “sudeaza” in os.

In ultima etapa, numita etapa protetica, se face o mica incizie in dreptul implantului si se monteaza un conformator gingival, care va permite vindecarea estetica a gingiei. Urmeaza montarea unui bont de transfer, cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare, apoi se realizeaza lucrarea finala in laboratorul de tehnica.

Este timpul sa pui in varful listei cu obiective reintregirea zambetului tau! Vino intr-una dintre clinicile Dental Premier si beneficiaza de un implant dentar de cea mai buna calitate!