George Sandu – fotograful care este mereu in cautarea dezvoltarii personale

Posted by

O vorba spune asa: omul care este mereu in cautarea dezvoltarii personale si profesionale, este un om care merita tot respectul celor din jur. Si chiar consider ca aceasta vorba este adevarata. In ziua de azi se pune mare pret pe profesionalism, dar cu toate astea intalnim greu aceasta calitate. Nu stiu de ce se intampla acest lucru, cert este ca atunci cand gasim un om cu adevarat dedicate meseriei sale, atunci trebuie sa il pretuim si, de ce nu, sa il facem cunoscut in lume. Voi ce parere aveti?

Un astfel de om, care este foarte pasionat de meseria lui, dar care este mereu in cautarea dezvoltarii personale si profesionale, este George Sandu – fotograf profesionist de nunta – omul care si-a castigat respectul clientilor sai si a oamenilor din jurul lui, care il cunosc in mod personal. Cei care il cunosc personal l-au descoperit mai intai prin prisma caracterului sau, iar clientii sai au ajuns sa il cunoasca prin prisma fotografiilor pe care acesta le realizeaza.

Indiferent de categoria din care tu, cititorule, faci parte, pot spune ca ai avut norocul sa descoperi un adevarat om, care prezinta toate calitatile unui adevarat profesionist. Puteti alege sa ma credeti pe cuvant sau sa luati decizia de a apela la serviciile de fotograf ale lui George (in cazul in care aveti un eveniment special in viata voastra sau pur si simplu vreti un album foto profesional). Oricum aveti de castigat – de la mine informatii, de la George un album foto reusit, cu poze care sa va surprinda placut.

Sper ca aceste randuri v-au ajutat, intr-un fel sau altul, pe toti cei care le-ati parcurs pana la final. Stiu ca suntem in era informatiei si ca poti gasi raspunsul la o intrebare, cu o simpla cautare pe internet, dar consider ca o parere (in plus) nu strica niciodata. Ba din contra, aduce un aport bun la restul de informatii deja existente. Sau cel putin asta este parerea mea, iar daca ai o alta parere, te invit sa o impartasesti si cu mine, pentru ca sunt dornic sa aflu idei noi, fie ele pro sau contra.