Genele fir cu fir, o oportunitate de a avea gene stufoase, lungi si curbate

Posted by

Daca genele pe care le aveti va nemultumesc, ei bine exista acum tehnologii de aplicare a genelor care va pot reda frumusetea, pot aduce un plus frumusetii ochilor dvs. si pot de asemenea sa va faca sa va simtiti bine, fara a fi nevoie sa mai aplicati o mascara zilnic sau alte procedee anevoioase.

Cand vorbim despre gene fir cu fir, vorbim de un efect de lunga durata, chiar daca la aproximativ 4-5 saptamani este necesara o intretinere a lor si o noua sedinta la salonul de infrumusetare. Procedeul dureaza aproximativ doua ore si nu este scump.

Dupa aplicare, timp de 48 de ore nu aveti voie sa le udati sau sa stati in zone cu umiditate crescuta (saune, de exemplu), dar dupa aceea puteti face aproape orice. Totusi trebuie sa fiti atente la demachiantele pe baza de ulei care pot afecta adezivul cu care aceste gene sunt aplicate.

Cel mai simplu, daca vreti sa stiti mai multe despre acest procedeu, puteti afla daca urmariti filmul de mai jos.

Dupa cum ati vazut si in clip, pe gene se aplica alte doua fire subtiri, creand astfel un volum mai mare si genele vor parea mult mai stufoase. De asemenea, in cadrul procesului de intretinere (cel despre care v-am vorbit mai sus), se inlatura o parte din genele false, cele care nu mai arata asa cum ar trebui si se adauga altele, in functie de necesitati. Astfel, puteti avea o data pe luna o sedinta de 2 ore in care sa va relaxati si sa aveti mereu genele aranjate si cu un aspect foarte placut.

Rezultatul este unul extraordinar, iti scoate in evidenta ochii si vei arata mereu aranjata, fara a mai avea grija machiajului si a ingrijirii genelor tale. Cu alte cuvinte, poti uita de timpul petrecut dimineata pentru a te machia, pentru ca genele adaugate vor arata mereu bine.

O sedinta la salon costa undeva la 300 de lei pentru prima sedinta in care sunt aplicate extensiile de gene si undeva la 200 de lei pentru sedinta de intretinere lunara. Bineinteles ca preturile pot diferi de la un salon la altul, dar rezultatul final este acelasi, unul deosebit, asa ca va recomandam sa incercati aceste extensii de gene macar o data in viata.

One comment

  1. Si mie imi place sa am genele cat mai lungi si mai curbate pentru ca mi se pare mie ca ma avantajeaza mai mult si ma ajuta sa fiu mai frumoasa.

Comments are closed.