Femei castigatoare la pariuri sportive

Posted by

Chiar daca ati fi tentate sa credeti ca doar barbatii sunt pasionati de pariuri sportive si ca acestea nu sunt un hobby preferat de femei, ei bine, am gasit cateva cazuri celebre de castigatoare care au dovedit ca intuitia feminina bate cu succes tot felul de calcule complicate ale celor pasionati de meciurile de fotbal sau de alte competitii sportive la care pariaza, acestea castigand sume importante de bani, bazandu-se de cele mai multe ori doar pe intuitie.

Spre exemplu, anul trecut a existat un caz celebru, in care o femeie din localitatea Dragasani a castigat o suma importanta de bani, este vorba de 20.000 de euro, pariind la pariuri sportive un bilet de doar 2 lei. Fericita castigatoare a pus un bilet in data de 26 februarie anul trecut, la o agentie de pariuri din centrul Dragasaniului si norocul se pare ca i-a suras. Poate ca ziua de 26 februarie este o zi norocoasa pentru femei, asa ca va sfatuim si pe dvs. sa va incercati norocul chiar azi, la un an de la castigul despre care v-am vorbit mai sus.

Potrivit reprezentantilor de la Unibet, sunt tot mai multe doamne care isi incearca norocul la pariuri sportive, iar numarul lor a crescut semnificativ in cursul anului trecut si continua sa creasca. De asemenea, nu este singurul premiu de ordinul zecilor de milioane de lei ridicat de la agentiile din tara si la care castigatorul este o femeie.

Nici in afara tarii lucrurile nu stau mai rau, o tanara castigand nu mai putin de 50.000 de lire sterline intr-un pariu pe echipele favorite de fotbal. Aceasta a pariat cu un bilet de doar 5 lire, care i-a si adus castigul fabulos. Oricum, se pare ca tanara noastra este pasionata de astfel de pariuri si a mai castigat si ulterior sume importante de bani in cadrul altor pariuri. Puteti urmari contul ei de twitter aici.

castigatoare-50000lire

Jane Park este mai mult decat o castigatoare, este si una din cele mai norocoase femei din lume. Tanara scotianca, dupa ce a castigat la loto 1 milion de lire sterline (cu primul ei bilet loto) la varsta de 17 ani, a castigat si la pariuri sportive inca 7000 de lire sterline. Ceea ce e si mai interesant este declaratia ei, in care ne spune ca a pariat pur si simplu la nimereala, bazandu-se pe intuitie.

Deci, ce ziceti, credeti ca femeile sunt mai norocoase decat barbatii?