Ești într-o continuă dezvoltare personală? Daniel Ivan te poate ajuta cu acest lucru

Posted by

În ultima vreme, stresul a devenit un partener pe care să ne putem baza încă de la prima oră a dimineții. Grijile ne învăluie câteodată și avem nevoie de cineva care să ne asculte, avem nevoie de păreri obiective, de puțină îndrumare ca să facem alegeri de care să fim mulțumiți.

Știți ce e frumos la noi, oamenii din ziua de astăzi? Că încercăm, prin orice mijloace, să ne dezvoltăm, suntem în căutarea fericirii, a succesului, a liniștii. Dacă ți-aș spune că totul este deja în tine? Și că e timpul să nu mai cauți aceste lucruri în jur, ci în interiorul tău? Nu știi cum să faci asta? Ei bine, de aceea există oameni de specialitate care să ne fie ghid în această aventură.

Unde găsești un psihoterapeut?

Sunt foarte multe cabinete de psihologie, chiar dacă încă trăim după prejudecăți și suntem sceptici când vine vorba de a merge la terapie, oamenii au început să accepte mai ușor această idee. Îți faci griji că nu ai parte de discreție? Află că la psihoterapie, totul este confidențial. Ce povestești terapeutului, rămâne în cabinetul terapeutului.

Vrei să cauti psiholog Bucuresti, dar nu știi cum să alegi unul? Știu că poate fi dificil la început, pe lângă că trebuie să acceptați că aveți nevoie de îndrumare, trebuie să găsiți și un terapeut cu care să rezonați, cu care să faceți progrese.

Daniel Ivan este un psihoterapeut dedicat. A găsit plăcere în a ajuta oamenii și a decis să-și facă o carieră din această pasiune. Acesta face ședințe de terapie atât online, cât și fizic, deci nu vă faceți probleme dacă nu sunteți din București.

Aveți conflicte în relație și nu știti cum să le mai gestionați? Vă doriți să funcționați în armonie cu partenerul? Daniel Ivan practică și terapia de cuplu. Veți putea afla ce nevoi are fiecare dintre voi în relația de cuplu, și poate veți avea mai mult curaj să exprimați cum vă simțiți unul față de celălalt.

Terapia – metodă de dezvoltare, echilibrare și ușurare

Uneori să vorbim cu familia/prietenii nu este de ajuns. De ce? Părerile lor pot fi foarte subiective și nu pot să te ajute să vezi problema, să te ghideze să o rezolvi. Majoritatea dintre noi venim în ajutor cu soluții, dar aceste soluții se pot plia sau nu pe omul cu care discutăm. Un terapeut poate pune problema diferit, privește obiectiv și ne poate oferi o părere specializată.

Psihologul are rolul de a ne ghida. El nu ne rezolvă problemele, ci ne învață cum să le rezolvăm singuri. Ne ajută să ne accesăm resursele interioare. Imaginați-vă că orice problemă ați întâmpina, veți fi capabili să o rezolvați, cu un minim de efort.

Terapeutul vă ajută să reușiți să vă identificați emoțiile, fie ele pozitive sau negative. Fiecare alegere pe care ați făcut-o până acum, fie ea bună sau rea, într-un cabinet de psihoterapie va prinde contur. Vă veți cunoaște, veți înțelege de ce acționați cum acționați, veți putea să vă exprimați durerea și ce vă macină. La finalul ședinței de terapie, veți simți ușurare în suflet, veți pleca acasă cu răspunsuri la întrebările pe care vi le tot puneți de ceva timp.

Fii curajos, analizează-te, caută ajutor dacă simți nevoia, vorbește deschis despre cum te simți, fă o schimbare.

Contact:

contact[@]danielivan.ro

Telefon: 0761.600.020