De ce sunt importante gelurile UV pentru manichiura ta?

Posted by

Daca iti doresti sa ai parte de cea mai frumoasa manichiura, atunci cu siguranta vei alege gelurile UV. Indiferent de forma pe care ai ales-o pentru unghiile tale, probabil ca deja ai observat ca lacurile obisnuite (indiferent ca vorbim de lacuri incolore sau colorate) nu iti pot pune in evidenta stilul tau, si in principal modelul tau favorit pentru unghiilor tale.

De aceea pentru inceput este bine sa cunosti cateva aspecte ce au legatura cu gelurile UV dedicate unghiilor voastre. Si poate ca ai mai citit pe undeva pe aici cateva lucruri interesante despre gelurile UV pentru unghii, dar cu siguranta ti-au scapat aceste mici aspect importante, cum ar fi:

  • iti protejeaza unghiile de factorii externi;
  • nu iti ingalbenesc unghia (nuanta unghiei sanatoase ramane aceeasi, indiferent de tipul de gel UV pe care vreti sa il folositi);
  • pun in evidenta modelul ales de tine pentru unghiile tale;
  • prezinta rezistenta la apa si timp;
  • dau o stralucire aparte unghiilor tale;

Nu cred ca mai exista vreo domnisoara sau doamna ce ar putea pune la indoiala efectele si beneficiile ce le poate oferi un gel UV de calitate. Ar mai trebui sa adaugam si faptul ca in afara de protectie, gelurile de calitate iti intaresc unghiile in timp.

Astfel nu vei mai avea senzatia ca acestea se vor fisura sau rupe la primul contact cu un material mai dur. In cele din urma daca ai utilizat geluri UV pentru unghiile tale, cu siguranta ai observant si marea diferenta dintre lacurile obisnuite si gelurile UV.

Si este lesne de inteles de ce mai toate doamnele opteaza pentru o manichiura realizata cu geluri UV. Bineinteles nu trebuie sa va faceti griji in privinta acestora, deoarece nu va poate afecta sanatatea. Ideal ar fi, insa, ca de fiecare data cand va achizitionati astfel de produse sa le alegeti doar pe acelea ce sunt de  buna calitate, iar calitatea lor va este garantata.

Astfel veti putea evita orice tip de indoiala si totodata nu va veti pune in pericol sanatatea unghiilor. Pana la urma nu trebuie sa va speriati si sa va alarmati daca nu aveti unghiile perfecte, deoarece le puteti obtine cu ajutorul gelurilor UV.