Cumpără set de cuțite de pictură și alte accesorii de la Pictorul Fericit

Posted by

Cine nu a încercat până acum să picteze, nu știe ce a pierdut. Este una din activitățile cu care se poate delecta oricine, mai ales dacă simte nevoia să se elibereze de stres. Se spune despre artă și mai ales despre pictură că are acest efect de relaxare asupra psihicului. Desigur, cei care nu au talent în acest sens se vor simți oarecum deranjați de idee. Dar iată că și pentru ei a apărut o activitate adaptată să spunem. Este vorba despre pictura pe numere.

Pentru cei încurajați de pictatul ghidat de numere să încerce și pictatul la liber, Pictorul Fericit are tot felul de materiale de pictură disponibile. Printre altele, vom găsi aici și un set cutite de pictura. Sunt mărimi diferite și cu acestea poți face atât un amestec de culori – să îți creezi propriile tonuri de culoare așa cum îți place – fie poți chiar picta. Acestea pot deveni un substitut al pensulelor și te ajută să te folosești de o tehnică aparte în acest sens, fiind o modalitate inedită de a picta. Creezi acel efect de relief, iar rezultatul final este desigur unul wow.

Ce are special acest set de cuțite de aici? Este calitatea de care ai nevoie, pentru a nu repeta investiția. În acest sens te vei bucura să descoperi că fiecare cuțit din acest set este realizat din oțel inoxidabil și are mâner din lemn. Sunt ușoare și deci ușor de mânuit. Vei lucra practic cu ele.

Pânzele, tot aici le vei găsi

Dacă tot vorbim de astfel de instrumente de pictat, să amintim și despre suprafața optimă și anume de pânze. Acestea sunt tot la pictorulfericit.ro disponibile. Fie că vorbim de cele rotunde, ovale sau clasice pătrate, de diferite dimensiuni, le ai pe toate la un click distanță. Nu lipsesc aici nici ofertele, pachetele cu mai multe pânze.

De asemenea, de remarcat că toate acestea sunt realizate din bumbac 100%, de densitate diferite. Sunt pregătite, adică grunduite și au și șasiu inclus – acel cadru din lemn, care este fabricat în România. Astfel, comandând pânzele de pictură de aici le ai gata pregătite doar să le folosești.

Caută și picturi pe numere

Pasiunea pentru artă și frumos pornește de la plăcerea de a face această activitate, precum și satisfacția rezultatului final. Te poți bucura de ambele, alegând la rândul tău să pictezi un tablou. De la Pictorul Fericit poți alege kituri complete de picturi pe numere, cu toate accesoriile incluse. Vorbim despre pensule, culori, pânză, chiar și un mock up, pentru a vedea cum arată la final pictură în cauză.

Ba mai mult decât atât, poți alege o pictură potrivită pentru fiecare sărbătorit. Poți alege pe cele cu animale, cu portrete, peisaje, poate chiar unele din țară sau peisaje specifice și sugestive pentru cel căruia îi vei înmâna tabloul. Lansezi astfel o provocare pentru el sau ea.

Comandă simplu și rapid, din pagina oficială.


Contact:

Str. Mărășești, 22A Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540