Cum poti scapa de pungi sub ochi prin tratament

Posted by

Daca vei da un search pe Google, despre cum poti scapa de pungi sub ochi prin tratament, vei gasi o multime de remedii. Unele propun remediile naturiste, altele propun remedii ce nu te vor feri de vizita la medicul estetician. Pungile de sub ochi te vor face sa pari mereu obosita, plansa, nedormita. De asemenea, pot ascunde si anumite probleme de sanatate. In primul rand, ar trebui sa consulti un medic generalist si sa vezi daca nu cumva exista o problema mai grava. Daca ai eliminat orice suspiciune de boala, ar fi cazul sa te ingrijesti mai mult de aspectul tau. Desigur, eliminarea stresului si a oboselii sunt printre primele lucruri ce trebuie facute. Daca ai obiceiul sa pierzi noptile sau petreci mult timp in fata calculatorului sau a televizorului, atunci ai toate sansele sa te trezesti cu ochii umflati. De asemenea, probabil cele mai nocive cauze ce faciliteaza aparitia pungilor sunt alcoolul, tutunul, cafeaua in exces si expunerile prea mari la soare. Alt factor care duce la aparitia pungilor de sub ochi este varsta. Cu cat inaintam in varsta, cu atat mai mult acestea devin mai vizibile. Mai mult, mostenirea genetica are si ea rolul ei. Daca cei din familia ta au cearcane si pungi sub ochi, ai sanse si mai mari sa le dezvolti si tu, uneori chiar mai devreme decat ar fi normal.

In astfel de cazuri trebuie sa apelezi la medicul estetician. De exemplu, in Bucuresti, la cabinetul medicului Gad Renert poti apela la eliminarea pungilor de sub ochi prin injectare cu acid hialuronic, depigmentarea cu peeling, umplerea cearcanelor cu grasime proprie sau, in ultima instanta, blefaroplastie. Clinica medicului Gad Renert este cea la care au apelat multe vedete din tara pentru tratamente si proceduri estetice. Rezultatele au fost, de fiecare data, uimitoare si toti pacienti au fost extrem de multumiti.

Revenind la tratamentele pentru indepartearea pungilor, dar si cearcanelor, acestea sunt metodele recomandate atunci cand te-ai saturat sa aplici zilnic fond de ten si corector pentru a estompa pungile si cearcanele de sub ochi.

Umplerea temporara cu acid hialuronic este o procedura care se efectueaza, de obicei, in cazurile mai usoare. De asemenea, aceasta este si cea mai rapida dintre toate metodele. Va trebui sa te prezinti la medic o singura data, dupa o consultatie prealabila. Totul consta in injectarea acidului hialuronic fara sa fie nevoie de anestezie totala, iar refacerea este imediata. Disconfortul este minim si este una din cele mai tolerate interventii. Trebuie sa stii ca vei profita de efectul acidului hialuronic mai multe luni. Un alt beneficiu este dat de usurinta cu care poate fi eliminata aceasta substanta, in cazul in care nu iti place aspectul final.

Depigmentarea cu peeling, laser CO2 sau Vbeam este una din cele mai noi si mai sofisticate metode. De obicei, acest tip de tratament se recomanda in cazuri mai grave si pentru persoanele trecute de o anumita varsta. Efectele sunt foarte vizibile si se mentin pana la 5 ani.

La clinica doctorului Gad Renert se mai poate efectua si o procedura inedita. Este vorba despre a umple cearcanele cu grasime proprie. Si aceasta este o procedura destul de populara, mai ales peste ocean, tot mai multe vedete apeland la aceasta interventie. Practic, grasimea va fi recoltata din zona abdomenului. Nu se va face o incizie mare, folosidu-se un tub foarte subtire pentru extragerea grasimii. Grasimea recoltata este introdusa prin injectare in zona cearcanelor. Este o procedura minim invaziva si efectul dureaza pana la 10 ani, fiind necesare maxim doua sedinte la cabinetul medicului estetician in vederea completarii tratamentului.

Blefaroplastia este procedura pe care o poti efectua cand pleoapele sunt cazute si, prin intermediul acestei interventii se vor corecta si inesteticele cearcane.

Fiecare caz in parte este diferit si va fi tratat ca atare. Inainte de a te decide sa apelezi la o anumita procedura, sfatul ar fi sa discuti cu medicul. In functie de gravitatea cazului, acesta iti va recomanda cea mai buna procedura, adaptata nevoii tale. Orice interventie trebuie pregatita din timp. Trebuie sa tii minte ca trebuie sa specifici medicului orice tip de medicament sau tratament pe care il urmezi. Asta deoarece exista o lista lunga de substante care nu sunt indicate a fi in organism in timpul unei astfel de operatii sau interventii. Pentru mai multe informatii, contacteaza cat mai curand medicul.