Confort la preturi mici

Posted by

Pentru a-t oferi confortul necesar nu ai nevoie sa investesti milioane. Totul este foarte simplu atunci cand apelezi la magazinul potrivit. Am facut aceasta descoperire in urma cu ceva timp, cand mi-am cumparat o saltea noua.

Magazinul Saltele-online.ro este ideal, mai ales daca vrei o saltea de calitate, insa esti pe buget. Asta mi s-a intamplat mie, atunci cand cautam o saltea noua, insa nu dispuneam de mai mult de 800 RON. Stiind ca la magazinele locale nu puteam sa gasesc nimic de calitate in gama aceasta de preturi, m-am gandit ca cu siguranta magazinul care comercializeaza saltele online ofera o gama vasta de produse.

  1. am informat bine si am fost atras de categoria lor de saltele pe arcuri, deoarece imi doream ceva stabil, insa eficient. Astfel am cumparat modelul de saltea Super Forte Ortpedica Lux. Aceasta saltea fabricata folosind sarma otel-carbon, este realizata prin tratarea termica la frecventa mare a curentului pentru a conferi o rezistenta si elasticitate indelungata. Randurile de arcuri sunt legate intre ele cu 1,4 mm elicoidale de sarma pentru a avea o buna rezistenta la miscari si pentru a crea o rigidizare a saltelei.

Structura tehnica a saltelei:

1.Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200g / m psi TNT 12g / mp;

2.Placa poliuretanica cu grosimea de 6 cm si densitate de 28 kg / mc pentru zona de confort;

3.Stem de termofuzie cu densitate de 1000 g / mp;

4.Plasa de arcuri bitronconice tip HERCULE cu diametrul de 72 mm;

5.Benzi de poliuretan asezate intre randurile de arcuri;

6.Termofetal- strat cu densitate de 1000 g / mp;

7. Placa poliuretanica cu grosimea de 6 cm si densitate de 28 kg / mc pentru zona de confort;

8.Material triplu matlasat din bumbac si strat de vatelina 200 g / mp TNT 12g / mp.