COLANTI FATA – VISINIU

Posted by

Ne face plăcere să arătăm bine, chiar dacă suntem în sala de fitness sau o simplă sală de sport. De aceea de fiecare dată avem grijă ca pentru fiecare ținută pe care vrem să o purtăm să alegem tot ceea ce este mai frumos și mai bun pentru noi. Tot ceea ce ne face să ne simțim bine în pilea noastră și tot ce ne aduce un ambient bun pentru starea noastră. De altfel întotdeauna când ne vom îndrepta către sala de fitness vom opta pentru o preche de colanți care să ne facă să ne simțim comode, dar care să ne pună în evidență și trăsăturile.

Bineînțeles toate aceste lucruri le poți realiza dacă, printre multe altele, vei alege și prechea de colanți lungi, de culoare roșu închis și care sunt realizați din fibre de bumbac, dar și alte fibre sintetice pentru confortul vostru. În ceea ce privește exteriorul aceștia sunt realizați din 57% bumbac, 32% poliester și 11% elastan, și de asemenea talia este medie. Ceea ce pare destul de interesant este modelul cu logo-ul Nike imprimat pe această pereche de colanți potrivită pentru fitness.

Cu siguranță multe dintre domnișoare vor fi foarte atrase de o astfel de pereche de colanți, mai ales dacă se simt mult mai încrezătoare în sala de fitness cu o astfel de pereche de colanți. Până la urmă nu contează modelul sau lucrurile care se spun în jurul vostru, ci mai degrabă contează foarte mult felul în care voi vă simțiți și starea de bine care vă poate însoți chiar și în sala de fitness.

Pret: 22.99 lei

cumpara-marimi-detalii