Cizme stil UGG rosii copii Adeline marimi 31-36

Posted by

Iarna asta se poartă stilul casual atât pentru mămici, tătici, cât și pentru pitici. Și dacă încă nu te-ai hotărât ce tip de încălțări să achiziționezi copilului tău poate ar fi mai bine să îți faci o idee, ca mai apoi să te decizi. Bineînțeles nu uita de nevoile copilului tău și caută ceea ce i se potrivește mai bine, ceea ce i-ar putea oferi confort și în același timp siguranță. Ferește-o pe cea mică din calea poleiului cu cizmele de un roșu închis, cu paiete, și cu o talpă extrem de confortabilă pentru piciorul ei.

Cizmele de culoarea roșu Bordeaux sunt potrivite pentru fetițe având vârful rotund și talpa joasă, astfel încât oricât ar merge pe jos să nu simtă niciodată oboseala. De asemenea indiferent dacă le va purta la școală sau le va purta pentru plimbările prin parc și nu numai acestea sunt foarte confortabile și în același timp călduroase, deoarece la interior beneficiază de un material textil, această căptușeală fiind din blană sintetică. Iar la exterior cizmele sunt realizate dintr-un material textil, piele întoarsă, dar și alte materiale făcute să protejeze piciorul micuței tale.

Dacă vă doriți ceva cu adevărat unic pentru fetița voastră tot ce trebuie să faceți este să achiziționați aceste cizme scurte cu talpă joasă și paiete. De altfel, cizmele se potrivesc atât pe o vreme cu polei, cât și pe o vreme cu ploaie și ninsoare, întrucât talpa acestora prezintă o suprafață aderentă, astfel încât să dea siguranță, iar piciorul să nu alunece. Protejează-ți copilul de polei cu un produs adecvat și de calitate.

Pret: 69 lei

cumpara-marimi-detalii