Cizme pentru zapada Silver

Posted by

Poate că ar fi bine ca sezonul rece să nu surprindă pe nimeni dintre noi și să ne pregătim din timp așa cum se cuvine. Din păcate unii dintre noi mai au darul de a uita elementele esențiale și de altfel sunt nevoiți să treacă prin situații neplăcute. Însă nu veți întâlni nici un bărbat care să se lase surprins de sezonul rece. Cei mai mulți dintre aceștia și-au achiziționat deja cizme pentru iarnă. Dar încă nu au aflat de noile cizme pentru iarnă de culoare bleumarin, cu talpa plată și cu vârful rotund.

Această pereche de cizme pentru iarnă este realizată din materiale impermeabile, căptușeală izolantă, materiale textile, dar și alt tip de materiale, și de asemenea acestea mai au în componență și terminații elastice. Închiderea acestor cizme pentru iarnă este Velcro, mai exact pentru cei ce nu știu această închidere se face pe bază și pe sistem de arici. O altă caracteristică importantă a acestor cizme este faptul că au o lungime medie și se pot purta la ținute casual.

Cu siguranță cei care sunt foarte atrași de această pereche de cizme pentru iarnă sunt atât bărbați, cât și băieți, deoarece culoarea bleumarin reprezintă culoarea preferată a acestora. În plus designul este unul foarte atrăgător care îi poate acapara atât pe cei mici, cât și pe cei mai mari doritori fără nici un fel de dubiu sau de îngrijorare. De altfel atunci când te hotărăști să cumperi o pereche de cizme pentru iarnă îți vei da seama cu exactitate ce te-a atras atât de mult la aceste cizme pe care le vom purta în sezonul rece pe timp de iarnă.

Pret: 139 lei

cumpara-marimi-detalii