Cizme mov peste genunchi Hannah

Posted by

Încălțămintea de iarnă uneori pare să ne dea mari bătăi de cap, cu atât mai mult dacă din păcate mai ai și evenimnete la care trebuie să participi și trebuie să te îmbraci adecvat. De asemenea cele mai multe dintre doamne și domnișoare optează pentru cizme elegante care să le fie pe plac. Ba mai mult decât atât dacă o bună parte dintre aceste persoane sunt atrase de lungime cizmelor, altele sunt mai mult interesate de dimensiunile și înălțimea tocului.

Insă cizmele pe care le prezentăm sunt de culoare violet tyrian și aparțin stilului elegant. În ceea ce privește această pereche de cizme până la genunchi au parte de un toc masiv, nu au parte de un anumit sistem de închidere și de asemenea sunt realizate dintr-un material textil, atât la interior, cât și la exterior. Tocul masiv de o înălțime de doar 6 cm și vârful pătrat fac din aceste cizme perechea perfectă pe care să o utilizezi într-o seară friguroasă în cadrul unui anumit eveniment. Pe de altă parte nu trebuie să vă faceți griji în privința lungimii acestei perechi deoarece această lungime este doar de 40 cm și nu poate depăși genunchiul.

Ceea ce nu foarte multe domnișoare înțeleg este faptul că nuanța acestor cizme nu se pot asorta cu orice tip de ținută. Și spre exemplu trebuie să ai o foarte mare grijă la nunațele pe care vrei să le combini în ținutele pe care ți le dorești. Prin urmare nu este foarte greu să le găsești un loc în garderoba ta acestor cizme, chiar dacă nuanța lor este una mai specială designul te îndeamnă să le ai prin preajmă și să te bucuri de acestea.

Pret: 139 lei

cumpara-marimi-detalii